חייב ייעוץ דחוף!

חייב ייעוץ דחוף!

יש לי גור מסוג האסקי כבר חודשיים וחצי (הוא בן 4.5 חודשים) ויש לי איתו מספר בעיות : 1.הוא קופץ על אנשים ונושך גם תוך כדי משחק (הוא מקשקש בזנב) וגם שהוא מתעצבן (בדר"כ שאני מעיר לו) 2.הוא מטיל את מימיו בחצר (שם הוא נמצא רוב היום שאנחנו לא בבית) למרות שאני יוצא איתו בערך 5 פעמים ויותר! 3.הוא לא רגוע ולא יושב בשקט! גם כשאני מכניס אותו הביתה הוא ממש מתפרע , נושך , קופץ וכו... 4.אני מאכיל אותו ביוקנובה גורים , והוצאה שלו ממש רכה ולעתים גם שלשול. יש לציין שבעבר האכלתי אותו בפרופלן והתוצאה הייתה דומה כך שהחלפתי ליוקנובה. 5.ניסיתי את כל השיטות בקשר לנשיכות ואני ממש אובד אצות!- ניסיתי למשוך לו ברצועה ובקול תקיף לאמר "לא" , פחית רעש , לסגור את הלסתות שלו ולאמר לו "לא" , לתת לו משהו אחר לנשוך ...כלום לא עוזר!! למרות שאני ממש לא בעד - ניסיתי לבסוף לתת לו מכה קטנה על האף...וכם זה לא עוזר! מבחינה כלכלית לא מתאפשר לי להוציא כסף עבור שיעורי אילוף (אני סטודנט...) מה ניתן לעשות?? כיצד ניתן לחנך אותו?

תודה על ההתייחסות!

ממש צריך להתחנן פה לעזרה תמיד! אף אחד לא יכול לענות?!

lilithmm

New member
מציחק אתה

פה זה לא צ'אט. לוקח לאנשים קצת זמן לענות. אתה חייב לעבוד עם מאלף טוב שיעזור לך ללמד את הכלב שלך משמעת. בקשר לפיפי בחצר אני חושבת שאתה מחמיר, זו דרישה יותר מדי נוקשה שרוב הכלבים לא יעמדו בה גם לא אחרי אילוף.

SCRATCHER

New member
אנשים לא עונים לך כי אין להם כוח או סתם כי הם

לא אוהבים אותך. אנשים לא עונים כשהם לא יודעים או כשהם לא נמצאים: תזכור שכתבת את ההודעה אחרי אחת עשרה בלילה ואת ההודעה השנייה בשבע בבוקר, שעות שאנשים בדרך לא גולשים באינטרנט (לפחות לא באתר הזה
) בטאגליינס יש הסברים לגביי טיפול בבעיה הראשונה, אני חושבת שפחית הרעשה תוכל להועיל (להרעיש בפחית כל פעם שהוא עושה משהו לא בסדר). בנוגע לאוכל אתה יכול לנסות עוד סוגים: פרו פק, אקאנה, בלקנדו, נוטרו צ'ויס, טכניקל, רויאל קנין, איגל פאק. בטח יש עוד אבל אני לא זוכרת. יום טוב שיהיה לך.

shar29

New member
בקשר לאוכל יתכן שהכמות גדולה מידי

תנסה להוריד קצת מהכמות (10%) אם זה לא עוזר אחרי 3-4 ימים הייתי הולכת לוט'. בקשר לנשיכות וקפיצות, אם הפתרונות הפשוטים (להחזיק לסתות, פחית רעש....) לא עוזרים אתה צריך לתת לו המון, המון שיעורי משמעת. גם אני הייתי באותו מצב עם הכלב שלי, מה שעזר זה המון משמעת בהדרכת המאלף - אם תלך עכשיו זה יהיה יותר קל ומהיר מאשר אם תלך עוד חודש וחצי. אני הלכתי עם סיריוס לאילוף בגיל 6 חודשים - ואם הייתי הולכת חודשיים לפני (ו-15 קג' פחות
) הכל היה יותר פשוט. בהצלחה

למעלה