חייב ייעוץ דחוף!!!

RotemR

New member
חייב ייעוץ דחוף!!!

שלום! בכיתה י´ החלטתי להגביר 15 יחידות מחשבים מה שנקרא גם המגמה המדעית טכנולוגית (טכ"מ). היום אני ב - יב´ וזה נראה ממש טעות... המגמה כוללת 5 יח"ל של מדעי המחשב, 5 יח"ל של ניתוח מערכות ו- 5 יח"ל של פרוייקט בשפת c++. כיוון שאני לא יושע c++ ועלי ללמוד את השפה לבד, ומשום שחלק אומרים לי שכדאי להמשיך במגמה וחלק אומרים לי שלא - נוצר אצלי בילבול דרמטי ודילממה קשה, האם לפרוש מהפרוייקט או לא. נכון לעכשיו החלטתי שלא... אבל אני לא שלם עם עצמי. אני חייב לוודא שאני עושה את הצעד הנכון. יש מישהו נחמד שיודע על מה לעזאזל אני מדבר ויכול (בבקשה.. בבקשה!!) לייעץ לי??!?!? תודה מקרב לב, רותם.

עזרה

טוב רותם כפי שאתה בטח חושב אז אני במקומך הייתי נשאר כי כבר הגעת לכיתה י"ב אז אין זה מקום לפרישות. טוב אז כך אני לא פסיכולוג אבל אני ממליץ לך להמשיך מכיוון שאם תעזוב כל מה שלמדת ילך לעזאזל, וזה מה שאתה לא רוצה לעשות כפי שאני רואה?! אני ממליץ לך לבקש עזרה בבית ספר או מחברים או אפילו לקנות ספר טוב של C++ יש מספיק ספרים. לדעתי אתה צריך להמשיך

max2

New member
יש טעות בדבריך

תעודת טכם כוללת 15 יחידות לימוד אבל רק 10 מהם קשורים למחשבים. אתה עושה בגרות 5 יחידות לימוד במחשבים, פרויקט שלי 1-5 יחידות לימוד בניתוח מערכות ןמכניסים לך לתעודה 5 יחידות נוספות של מקצוע ריאלי שאתה לומד.

RotemR

New member
לא , כנראה שאצלנו המגמה היא

קצת שונה, אני בטוח שזה הולך לפי הפירוט שהזכרתי.. אולי זה שונה ממקום למקום..

למעלה