חייב דעה

mack123

New member
חייב דעה

אהלן אנשים אני חייב לשמוע אתה הדעה שלכם על הסיפור שכתבה ידידה שלי, כל דעה תתקבל בשמחה (גם דעה חיובית וגם שלילית) ותודה מראש לכולם קוטרת: פנטזיות הגיטריסט הנודד תוכן: היא עמדה מול חלון הראווה, שיער השחור גלש עד אזור המותניים שלה, לבושה בגופיה שחורה עם מחשוף עמוק, עברתי לידה במטרה להגיע לחנות כלי נגינה, אך משהו גרם לי להיעצר לכמה שניות, להריח אותה, ריחה אפף אותי כמו ענן. נכנסתי לחנות, אך לא הצלחתי להוציא אותה מהראש שלי, לפתע, היא נכנסה לחנות, חשתי והייתי בטוח שמישהו שם למעלה הגשים את תפילתי, פניה היו כשל מלאך, עיניה הירוקות היו גדולות ועמוקות וככל שיותר הבטתי בה, הייתי פחות מרוכז בגיטרה. "סליחה" היא פנתה אליי בקול שברירי "אתה יכול בבקשה להביא לי את הגיטרה האדומה?" היא הביטה בי, לתוך עיני, חשתי כמהופנט, התרוממתי בזריזות והגשתי לה את הגיטרה, היא התיישבה לידי, הרחתי את בשמה המתוק. "אתה יכול בבקשה לחבר את הגיטרה למגבר." היא הביטה בי והתכופפה להרים את הכבל, שדיה הלבנים נחשפו לעיניי. היא החלה לנגן, בקצות אצבעותיה שיחקה עם המיתרים, לא הצלחתי להסיר את מבטי ממנה, היא הייתה כשהתגשמות חלום. אפילו הנגינה שלה הייתה מושלמת, היא ניגנה בעיניים עצומות. ניתקתי את הגיטרה שלי וישבתי על השולחן מולה, האופן בה היא ליטפה את הגוף של הגיטרה, נשימותיה תאמו לצלילים שיצרה, רציתי לשלוח את ידי ולגעת בה, רק לדעת שהיא אכן שם, בפתאומיות רבה היא פקחה את עיניה והביטה בי בעיניה הגדולות, וחייכה חיוך שהדביק גם אותי, היא הניחה את הגיטרה לידה והתרוממה. "הפסקת לנגן בגללי?" היא הרימה את מבטה אליי. "לא, מה פתאום?!" עניתי בהתרסה "את מנגנת יפה." הוספתי, היא הביטה בי והסמיקה. הרגשתי כיצד תחושת חום עוברת בכל גופי ומתמקמת באזור החלציים. "כמה אתה חושב עולה הגיטרה הזאת?" היא שאלה והתקרבה לשולחן, טיפת זיעה גלשה אל תוך גופייתה, בעודי שקוע בטיפה שגולשת לה בין גבעותיה הנאות, היא התקרבה אליי, עיניה לא זזו מעיניי, ללא צפייה מוקדמת, חשתי את שפתיה מלטפות את שפתיי, לשונה חיפשה את לשוני, היא הצמידה אותי אליה, ליטפתי את גבה והסתבר לי שאין היא לובשת חזיה, איברי תפח דרך מכנס הג'ינס שלי, מחפש את הדרך לחצאית שלה. ליטפתי את שיערה, הוא היה רך ונעים למגע. היא התיישבה בשנית על השרפרף וסימנה לי להתקרב אליה. היא נישקה אותי שוב, הפעם עם יותר חשק ולהט. לא הספקתי לפקוח את עיני והיא כבר נעלמה, ידעתי שאני לא אראה אותה יותר, תחושת עצב ופספוס מילאו אותי. חזרתי לנגן, אך לא הצלחתי להוציא אותה ממחשבותיי, אמרתי לעצמי שאני חייב לחזור גם מחר, ואולי מחר אני אגלה את שמה של המלאך. התרכזתי בנגינה וחשתי שמישהו נכנס, לא התייחסתי לכך רבות, לפתע הרגשתי כיצד מישהו משחק לי בשיער, הבהלה השתלטה עליי וקפצתי ממקומי, זאת הייתה היא, הבחורה המסתורית שהלכה זמן רב קודם לכן, ללא הרבה מילים היא סימנה לי לבוא אחריה, וכמהופנט כך עשיתי, הלכתי בעקבותיה, ומבלי לשים לב הגענו לחניון, היא נעמדה ליד מכונית גדולה, מרווחת מאחור.

mack123

New member
המשך (עוד קצת)

היא פתחה את הדלתות הקדמיות, וסימנה לי להיכנס, עשיתי כדבריה, הרגשתי כמו העבד שלה, הרגשתי שעליי לבצע את כל בקשותיה, בתוך תוכי גיחכתי, גופה הקטן נכנס לכסא הנהג ורגליה נגעו בקושי בדוושות, והיא כאילו קוראת את מחשבותיי "אני יודעת שאני נמוכה, לדעתי זה חמוד" רציתי לענות לה אך לא הספקתי להתרכז בנושא השיחה, ידה נשלחה אל עבר רגלי, והיא ליטפה אותי קלות, לאט לאט החלה לעלות את ידה אל איברי הלהוט לצאת אליה, החום והתפיחות שגעו אותי, לא יכולתי לחשוב בבהירות, דבר שאכן מאוד שעשע אותv. "חם לך?" היא שאלה בליקוק שפתיה החושניות, שפתיים שרציתי לנשק, לטעום, "לא ממש." היא הביטה בי ואמרה "חבל." חיוך זדוני התפשט על שפתיה. כך היא נהגה, יד אחת על ההגה ויד אחת משחקת בי, מטרפת אותי, רציתי וקיוויתי שהיא תעצור בצד, רציתי לקפוץ עליה, אך נתתי לה לשלוט בעניינים. כעבור זמן רב ומייגע של נסיעה הגענו למקום כלשהו, לא ידעתי לאן אבל רק דבר אחד הבנתי שהיה זה מקום נטוש. היא הביטה בי, בעיניי חתלתול מתפנק ובמבטה רמזה שנעבור למושב האחורי, לא הבנתי אם אני חולם או המציאות כל כך נהדרת. היא יצאה מהמכונית ללא מילים והתיישבה במושב האחורי, מחכה לי. התיישבתי לידה כולי רועד, ואילו היא לקחה את המצב לידיה, נישקה אותי בפראות שאין כמוה, מורידה ממני את החולצה, חשתי כיצד ציפורניה מלטפות בעדינות את גווי, הזין שלי עמד רק יותר מחכה בשקיקה לרגע בו ייצא, היא חייכה אליh, חיוך של מלאך היה לה, ללא מילים רבות, היא הפשיטה אותי, ונישקה אותי, ברגע זה הייתי בטוח שאני חולם, וכאשר חשתי משהו רטוב וחם עובר לי על הזין, הבנתי שזה לא חלום, היא ליקקה לי את הכיפה, לא הצלחתי למצוא מקום לעצמי, היא עשתה זאת בצורה כל כך נפלאה, ואז עלתה עליי, ופתאום הבנתי שהיא בלי תחתון, חשתי חמימות נעימה, הרגשתי שאני עוד שניה תופס אותה ומכניס בה בכל הכוח, אבל היא המשיכה עם המשחקים שלה, באותו רגע היא נראתה כמו חתולה מיוחמת, עיניה לא זזו מעיניי, היא טרפה אותי בעזרת ציפורניה, הכאב המכוון הגביר רמת החשק שלי, שרטה אותי על הגב, נשכה אותי בפראות על צווארי, שחררתי צעקת כאב, דבר שהלהיט אותה יותר. לפתע היא התיישבה לידי, ונישקה אותי בעדינות על האף, היא הטריפה אותי, המחשוף שלה, גרם לאי זרימת דם למוח שלי, כל הדם התרכז במקום אחד, בזין שלי. חשבתי דרכו ורציתי לפעול דרכו, רציתי לזיין אותה, אבל מצד שני רציתי רק לחבק אותה, ללטף אותה. היא הביטה בי במבט מזמין, ליטפתי את ירכה הפנימית, ובאיטיות רבה הכנסתי אצבע, הרטיבות עזרה לחדירה קלה יותר, החמימות הייתה כה נעימה, היא נשכבה באיטיות, ומשכה אותי אליה, היא ליטפה את הזין שלי, במטרה להעמיד אותו עד הסוף, ואז בשבריר הוא היה כבר עם קונדום, חשתי כיצד אני נשאב לתוכה, כובש אותה, נכנס ויוצא, היא לא הסירה לרגע את מבטה מעיניי, נאנחת, ושורטת ועם זאת מנשקת בעדינות, הרגשתי חום לוהט מתמלא באשכים שלי, ושוב אני מכניס ומוציא, הרגשתי שאני ניצחתי, שאני כבשתי אותה, ליטפתי את שדיה, פטמותיה הזדקרו למגע ידי, ועלו בקצב הנשימה, עלו וירדו, וככל שאני הגברתי את הקצב, כך גם היא, היא לחשה לי "מהר יותר" ופעלתי כקסם, הגברתי את הקצב, זיינתי אותה, ויותר מכל כבשתי. המכונית רעדה תחתינו, והיא צעקה ושרטה ומשכה לי בשיער, רק הגבירה את הכאב שלי וההנאה. הרגשתי את הרטיבות מתרבה והבנתי שהיא הגיעה לאורגזמה, פתאום ללא אזהרה מקודמת היא עלתה עליי, עלתה וירדה מהזין שלי, ומהר יותר, היא כבשה אותי, לא במעשים המיניים שלה, במבט, בעיניים העמוקות שלה. ואז הרגשתי כיצד זה מתפרץ בתוכה, גמרתי, הייתי מותש ואילו היא רצתה עוד, היא ניסתה להמשיך אך ללא כל הצלחה, נרדמתי על המושב האחורי, באוטו לא שלי, עם בחורה שאת שמה אני לא יודע. "אדוני" פקחתי את עיניי, וקלטתי שאני בחנות כלי זמר "אתה מעוניין לקנות את הגיטרה?" הבטתי במוכר ולא הבנתי דבר, איפה המלאך שלי "הגיטרה?" לקחו לי כמה שניות שאני מנגן על גיטרה. מרוב מבוכה שילמתי והלכתי, היא עברה לידי, הריח שלה נחרט עמוק בזכרוני, אך לא הצלחתי להבין אם זה באמת קרה... עד היום כשאני מגיע לחנות, אני מקווה שהיא תיכנס ולפחות תגיד לי לשמה...

למעלה