חייב דחוף מעריב של יום ראשון האחרון על כל מוספיו. למי יש? תודה
ד ד ו ל ה New member 2/8/06 #9 מחייכת... מוקדם יותר יצאתי לנבור בפח שבחוץ עבורך אבל מסתבר שגם פה בדרום מפנים את הזבל בשלישי בבוקר... SORRY...
מחייכת... מוקדם יותר יצאתי לנבור בפח שבחוץ עבורך אבל מסתבר שגם פה בדרום מפנים את הזבל בשלישי בבוקר... SORRY...
ק קליל 1 New member 1/8/06 #7 גם במכללות אפשר למצוא במיוחד במכללת רשל"צ..כי יש שם בית ספר לתקשורת..יודע ששם מתייקים את כל העיתונים כל יום..
גם במכללות אפשר למצוא במיוחד במכללת רשל"צ..כי יש שם בית ספר לתקשורת..יודע ששם מתייקים את כל העיתונים כל יום..
ח חיפוש ית New member 2/8/06 #10 תלך למכולת של עזרא אולי נשאר לו עיתון משבת, כזה שהוא עוד לא החזיר/זרק. (האמת שלא באמת היה לי רעיון, אבל ראיתי שקראת לכול מי שענה לך נשמה, וגם לי בא...)
תלך למכולת של עזרא אולי נשאר לו עיתון משבת, כזה שהוא עוד לא החזיר/זרק. (האמת שלא באמת היה לי רעיון, אבל ראיתי שקראת לכול מי שענה לך נשמה, וגם לי בא...)
T t o t a l New member 2/8/06 #21 בדקתי אצל ארון הפארסי בדקתי בקניון בסטימצקי בדקתי בפיצוציה [זאת עם הבורקסים היבשים] מחר אסע לחיריה. (K)
בדקתי אצל ארון הפארסי בדקתי בקניון בסטימצקי בדקתי בפיצוציה [זאת עם הבורקסים היבשים] מחר אסע לחיריה. (K)
מ מזל חי New member 2/8/06 #17 אופלהההההההההההההההההה הממגנט מזל שלא התקרבתי קרוב מידי מזל מפחדת ממגנטים חחחח סחטיקה טוטאללללללללל