חייב את עצתכם

patael

New member
חייב את עצתכם

לפני שבועיים הציעו לי פרוייקט, להקים אתר אינטרנט שיכיל קטלוג מקוון מתחילתו ועד סופו לכמה סוגי מוצרים. כולל רכישה מהאינטרנט. עכשיו, למדתי PHP ו MYSQL לבד. אין לי נסיון, יש לי נסיון עם אתר מונחה DB שבניתי ועדין לא נגמר. אין לי כ"כ בטחון עצמי להתחיל זאת. אני לא יודע אם יש לי ידע מספיק לכך. חשוב לציין שיש לי יכולת למידה עצמית מעולה בנושא. מה עושים, האם אני צריך לקחת את הפרוייקט, האם אני צריך להסביר למעסיק שהבטחון העצמי שלי הוא נמוך ולמה הוא נמוך? למישהו היה מקרה דומה? מה אתם אומרים? תנו לי תשובות לא ברמת "קח" או "אל תקח" בבקשה תנמקו את התשובות!!! תשובתכם מאד מאד חשובה לי תודה

אמיר ט

New member
בניית אתר

תעשה לעצמך סקיצה כללית של המערכות באתר, פרוססים שיהיו טפסים פחות ברמת שמות, ואז תראה מה הסדר גודל. דבר שני תבדוק מה מגבלת הזמן על הפרויקט, אם אתה חושב שתוכל לסיים אותו בזמן שמוקצב לך. בנוסף כמובן הפן הכספי, האם התשלום שווה את הטרחה והעבודה שאתה עושה. בקיצור, אחרי שתשקול את כל הגורמים הנ"ל תחשוב אם זה שווה לך להתחיל כזה דבר, כי לרדת ממנו באמצע זה סיפור לא נעים. אמיר.

patael

New member
OK קיבלתי ואולי

אתה יכול בכמה מילים לספר לי על הלוקיגה של קנייה דרך האינטרנט, איך היא אמורה להיבנות, בגדול... תודה רבה.

למעלה