חייב את עזרתכם...

חייב את עזרתכם...

אני בן 20 ויש לי פצעי בגרות בכל הגוף רופאי עור לא מפסיקים להציע לי את הכדורים עם ההורמונם ואני לא מעוניין לקחת אותם בגלל תופעות הלוואי שמפחידות אותי... אני ממש מחפש את התרופה, משכה, סבון או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי בבקשה תעזרו לי אני מודה לכם מאוד מאוד על צומת הלב... אלי...

ננא

New member
פצעי בגרות

היי, דרך הטיפול לפצעי בגרות ואקנה, צריך לכלול: א. הדרכה לגבי תזונה נכונה. ב. עיסוי לימפטי - זה עיסוי שמנקה את הפסולת והרעלים מהפנים. ג. מתן תמציות צמחים בהתאמה אישית. ג. מתן שמנים ומסכה לריפוי פצעי בגרות ואקנה. לבריאות,

bacci chi

New member
אתה מדבר על ראוקיוטן?

כי אם כן, רק ליידע אותך שאני לקחתי את הכדורים האלה ולמרות שהם סיוט לא קטן למשך ארבעה חודשים, החיים הרבה יותר יפים אחרכך (תרתי משמע). אתה מוזמן לפנות אלי בערוץ פרטי אם תרצה לקבל פרטים ממי שחווה יד ראשונה. אור אהבה ואמת.

כן אני מדבר על ראוקיוטן...הבעיה...

הבעיה שלי עם ראוקיוטן זה שאני מתאמן בחדר כושר ואני לא יכול להפסיק למשך 4 חודשיים להתאמן.... יש לך אולי עוד פתרונות בשבילי? אמרו לי שמי שמשתמש בראוקיוטן לא יכול להתאמן במשך התקופה שבה הוא משתמש בתרופה....

bacci chi

New member
לא בטוחה מה אמרו לך או מי....

הכי טוב להתייעץ עם רופא מוסמך בנושא אם תשאל אותי. לפי הידע שלי, האיסורים בזמן לקיחת רוקיוטן הם שתיית אלכוהול שכן זה כדור שמתפרק בכבד ויש לבצע בדיקות תפקוד כבד כל חודש לפני מתן מרשם חדש. בנוסף, חשיפה לשמש אסורה שכן העור עובר תהליך קשה של שינוי. השיקול שלך צריך להיות כזה: מה יותר חשוב לך? לאבד מסת שריר (שכן אני מבינה שאתה לא אתלט לפי ההודעה שלך) ולספוג תופעות לוואי עם סכנה של השפעות ארוכות טווח, איסור להביא ילדים בחמש שנים הבאות וכו' או לסבול מאקנה קשה וצלקות? הבחירה היא שלך והייתי מציעה לך לחקור את התרופה קצת לפי דברי רופאים ובאתרים רלוונטיים באינט' כמו שאמרתי, אני לקחתי אותה וזה היה סיוט בל יתואר (שלא לדבר על ההשקעה הכספית) אבל עכשיו יש לי עור חלק, נקי ובריא ואפילו צלקות ישנות נעלמו כתוצאה מהטיפול. LVX

למעלה