חייבת תשובה!!!!!!!!!!

keren888

New member
חייבת תשובה!!!!!!!!!!

שאלה לי אליכם!!!! ישנם שני גברים.. האחד:מנהל חברה גדולה בארץ, טחון בכסף..נראה בסדר.ואת יודעת שאיתו את תהיי מסודרת לעתיד ולא יחסר לך כלום ולא לילדייך..אבל!! אין לך שום משיכה אליו או אהבה.. השני: ממוצע,עובד בכל עבודה רגילה לא משנה מה..בשביל לחיות טוב תצטרכו שניכם לעבוד קשה. אבל את אוהבת אותו מאוד....

keren888

New member
שכחתי לשאול את השאלה..

עם מי הייתם בוחרים לחיות את החיים??להתחתן..

זו בכלל שאלה?

לא ידעתי שיש אנשים שעוד חושבים ככה התשובה שלי כל כך ברורה, ולא שלא הייתי רוצה חיים מסודרים וקלים- איך אפשר בכלל להשוות קצת יותר כסף או קצת פחות כסף לעומת אהבה יחידה ומיוחדת אחת?

keren888

New member
אני יודעת..

פשוט היה לי ויכוח קטן עם מישהי.. ואני חייבת להוכיח לה שאין אנשים שחושבים ככה... כמובן שאני תומכת בבחור השני!!!!!

א י ד י

New member
עדיין יש...

גם לי מאוד צר, אבל יש עדיין אנשים שחושבים ככה... יש אנשים שעדיין חשוב להם אם הבחור עשה צבא או לא, אם אבא שלו כבר יצא לפנסיה או עדיין עושה בוכטות, ואם הבנאדם יושב על מצע ירקרק של דולרים. מניסיון, אני יכולה להגיד שהנושא הכלכלי יכול להות בעיה ולפעמים מקור לריבים, אבל מצד שני- חוסר באהבה או משיכה יכול להוביל להרס, לבדידות ולדיכאון. אין ספק שאני הולכת (הלכתי) עם הבחור השני, אבל לצערי, אני מכירה מקרוב כאלה שיבחרו בראשון בלי להניד עפעף.

מצב כלכלי ניתן לשנות

תחשבי על זה את עם הטחון במיטה חושבת לעצמך איך אני מעיפה אותו ממני מה יעזור לך כסף אם רק תבזבזי אותו אצל הפסיכולוג ממורמרת ובוכה איזה מין חיים אלו? אז יש לך בחור שאת מאוהבת בו ונמשכת אליו בחור שעובדקשה בשביל הכסף משמע יודע להעריך את הדברים הקטנים - עזבי אותך שטויות חיים פעם אחת מי יודע אולי תתחילו למלא ביוחד לוטו בהצלחה:)

למעלה