חייבת תודות..

חייבת תודות..

כתבתי תודות לאנשי הפורום על השנה הזאת עקב יומולדתי המממשמש ובא ועל יום שישי. אז- דבר ראשון, המון המון המון תודה לכל מי שטרח והגיע, זה עשה לי ממש טוב על הלב. תודה למרון על יוני בלוך- הטי שירט! (ובכלל על זה שהוא קיים) תודה לספיר על שמוליק הקקטוס ועל הנוכחות תודה לכל מי שדפק איחור (אהם תומר אהם לירז..) תודה לכל מי שהגיע מוקדם (אהם מרון- יום חמישי זה מספיק מוקדם?) טוב, זה יכול להימשך לנצח.. נעבור לתודות כלליות: תודה לכל מי שעלה/יעלה ל<מעלה רותם> תודה ללירז שכותב את המילון המלא לשפה של רותם (שמסתבר בכלל שזו השפה של שני) תודה למרון ולכישורי האלקטרוניקה שלו ("יש עוד דברים לתקן..?") תודה שאתם מרשים לעצמכם להיות מי שאתם לידי תודה שאתם נותנים לי לנהוג אפילו אם זה מסוכן לציבור. תודה לנדבי שכל פעם אני מגלה שהוא יותר מקסים, שלקח אותי ליער הגאווה ושתל איתי את "פינקי" תודה לגל שהתעלם מהחוצפה שלי ונשאר עם מסרים קורעי לב תודה לג'יימס תודה לחופיתי "אתה צריך לדעת מתי אני מדברת לעצמי" שהסכימה שאני ונדבי נבוא לראות אותה רוקדת.. תודה לכל מי שחשב מה השירים שלי אומרים תודה לחלק המבצע של "רותמרון הפקות", בלעדיך- "עברי והגופיות " היה עוד חלום הזוי שלי תודה ארונה לכל מי שהיה בשביל ללכת ולכל מי שספר עד 10 ובחר להישאר אוהבת את כולכם ממש *גם מי שלא כתוב בהודעה זו מתבקש לא להיפגע, מה שכתבתי עכשיו הוא מזכרוני המעורער ולא מדף כתוב- עימכם הסליחה* נשיקות תפוז זה מצויין :)

למעלה