חייבת תודה לרשת

Gesund

New member
חייבת תודה לרשת

האמת, אני חייבת לרשת תודה תודה על כך, שהוכיחה לי מעל לכל ספק, שלא הפסדתי שום דבר ב-4 השנים שלא ראיתי טלויזיה אמנם קצת באיחור, אבל בסוף תפסתי את העניין, אתם בכלל לא מנסים "למכור" לי את תכנית הטלויזיה שהשקעתם בה כל כך הרבה מאמץ אתם פשוט, מנסים למכור לי כוכבים. אז בואו נחסוך, כוכבים לא עושים לי את זה, אני מעדיפה, את המעט מאוד זמן שיש לי, להשקיע בדברים אחרים דווקא ההתחלה היתה נראית טובה משימות מאתגרות, תחרות נורמלית עם מודחים, והרבה פחות פקה פקה היום במקום הפקה פקה של המודחים אתם שמים פרסומת, כבר 8 תוכניות שאף אחד לא הלך הביתה, אני מרגישה כאילו אני מסתכלת על טיול שנתי של הכיתה המקבילה. ישמחו המתמודדים לדעת, שמבחינתי כולם ניצחו בגמר, כי פה נפרדות דרכינו זה לא אתם, זה אני. מחכה כבר שתהיה תכנית ריאלית אמיתית, שתהיה שווה את הזמן שלי....

Bon Ton

New member
למה כולם רודפים אחרי הדחות?

רצון לנקמה? רצון לראות דם? מה העניין? הדחות זה דבר דפוק. כל הדחה פירושה זוג אחד פחות, מה שאומר פחות עניין. חבל שהפורמט דורש הדחות ולא מאפשר תחרות בה כולם משתתפים עד הרגע האחרון.

Bon Ton

New member
לא ממש

נכון, כתבת משהו, אבל זו לא היתה תשובה משכנעת (לפחות לא אותי). את זה ש"הפרקים יהיו משעממים ללא הדחות" הבנתי מתוך עצם הרדיפה אחרי הדחות. אני מנסה להבין את הסיבה לכך.

yaelekut

New member
זה יותר מסובך

קודם כל הם מבטיחים הדחות כל הזמן לפחות שלא ימתחו אותנו עד הרגע האחרון רק כדי שנשאר על המסך חוץ מזה תחשוב על המתמודדים הם נותנים את הנשמה כל משימה הם נקרעים וסובלים ומוציאים אנרגיות ותמיד בסוף יש את הקטע של לתפוס מונית שתיקח אותם מהר ,הם בלחץ היסטרי כי הם יודעים שמי שיתעכב בנסיעה עלול להיות מודח ובשביל מה כל הדרמה והעצבים אם מסתבר שבסוף אין הדחה ?? אז מקום אחרון יקבל עיכוב אבל ראינו שזה לא משמעותי כי המקומות מתחלפים מהר ופערים מצטמצמים. אני חושבת איזה תסכול זה לזוג שברגע אחרון היה מאבק צמוד והוא הקדים את הזוג האחרון והיו בשיא הלחץ רק כדי לגלות שזה לא משנה המיקום בכלל ואין לזה שום משמעות

yaelekut

New member
שלא לדבר על מוטי ופונדק וחן ואלון

שהודחו ישר וההפקה לא רצתה בטובתם ולא קיבלו הזדמנות שניה למרות שאצל מוטי ופונדק זה היה חוסר מזל של קטע אחד . זה קרה גם לאחרים אבל הם ניצלו מהדחה זה לא משחק שווה

גם אני כועס על זה שמורחים ואין הדחות אבל

זה בגלל שהתוצאות של התוכנית מבוססות על הדחות הייתי מעדיף שלא יהיו הדחות והתוצאות יהיו מבוססות על ניקוד בסיום כול קטע במירוץ מי שמגיע ראשון מקבל 12 נקודות וכו' (כמו באירוויזיון) ומי שצובר הכי הרבה נקודות בסוף העונה יזכה או שבמקום פרס של מיליון הם יתנו פרס של 200000 למי שיגיע ראשון בכול מדינה

למעלה