חייבת שתראו גם...

Negyot

New member
חייבת שתראו גם...

שלום לכולכם... התייעצות..השתתפות בהלם...מה שתרצו, רוצה לשתף אותכם: אני עוסקת בין השאר גם בעיסוי תינוקות וילדים ומעבירה סדנאות שמשלבת בהם גם מעט ידע בשמנים להורים (מעט כי זו לא מטרת הסדנאות, אבל קצת על שמנים בסיסיים שמותרים לילדים, ובד"כ לא לתינוקות). אני משוטטת המון ברשת ומצאתי כתבה כאן, ב"תפוז הריון ולידה" בנושא. קראתי..ואני מכירה את אסנת פז, המוזכרת בכתבה...ואני רואה שם המלצות לטיפול בשמנים ארומטים, שכמעט "נפלתי ברצפה"... תקראו..חשובה לי דעתכם. אולי זה רק אני חושבת שיש שם טעם לפגם. אני מצרפת את המאמר, שיש לי חילוקי דעות על עוד כמה דברים שם אבל זה עוד מילא. תקראו על ההמלצות למחלות חורף : ל ת י נ ו ק ו ת. מה דעתכן/ם?

Negyot

New member
זה הקטע שביקשתי שתקראו

ציטוט: "מלבד הגיוון בתנועות העיסוי ישנה חשיבות רבה גם לסוג השמן שבו משתמשים. פז מסבירה שבעיסוי תינוקות עושים שימוש בשמן טבעי, כמו שמן שקדים או שמן שומשום הנספג בגוף ואינו סותם נקבוביות. היא ממליצה על שמן שקדים על בסיס גרניום ולבנדר, בשל ההשפעה המרגיעה שלהם. לילדים עם בעיות ברונכיטיס ואסתמה היא ממליצה להוסיף לשמן השקדים טיפות אקליפטוס, עץ התה ולבנדר. לתינוקות הסובלים מאסתמה מומלץ עיסוי עם שמן רבנסרה, היוצר ויברציות בסמפונות, ולמקרים שבהם התינוק חולה מייעצת פז לטפטף טיפות ספורות ישירות על הגוף, ולאחר מכן לבצע עיסוי נמרץ ולהלבישו מיד. למחלות החורף מציעה פז להשתמש בשמן על בסיס פשתן, המכיל לבנדר, קינמון, אורן, מנטה, אגוז מוסקט וקג'פוט. תערובת זו יוצרת חום בגוף ומסייעת בהחלמה מהירה". נו, מה נאמר?

אני בהלם...

צריך לפנות אליה או אל מי שכתב את המאמר כדי שישנו את זה! איך הם מציעים לשים קינמון, אגוז מוסקט?! קג'פוט?! ועוד כל מיני שיש שם אבל אלו הכי צורמים לעין ועוד במגע ישיר! זה חמור ביותר !

הכתבה הוסרה

והעניין בטיפול

saritsh

New member
בהחלט הלם ../images/Emo67.gif

חוסר אחריות. שמנים שהם בפירוש לא מתאימים לתינוקות ואף לא לילדים. בנוסף לכך הכי גרוע במאמרים מהסוג הזה שהכל כתוב בצורה כללית בלי מינונים מדויקים. אם את מכירה אותה אולי כדאי לפנותאליהם אישית ולברר את הנושא.

יפיופי

New member
אני בשוק

קראתי הזדעזעתי מהקלילות מחוסר האחריות בהחלט שווה לתת תיקון רציני לכתבה הזו.

האם אני מרגישה נכון../images/Emo140.gif ../images/Emo35.gif

שכולנו מאוד רציניים בקשר למודעות של שמנים טובים , אך לא ממש עושים עם זה משהו? אני עדיין חושבת שצריך למצוא חברים, משפחה או מישהו קרוב, שהוא איש מעבדה ואולי עיתונאי
האם באמת יש לנו , כמה אנשים/נשים בפורום - את הכוח והעוצמה להביא למודעות הציבור / המטופלים שיש ערך לשמנים טובים, או הרבה הפסד, בשימוש שמנים לא טובים
- ושלב שני , באמת לעשות ניסוי מעבדה כלשהו .... אולי מישהו באמת , במקרה יכול לקדם את הנושא יום קסום ורק בריאות אריאלה באהבה

כמובן שאת מרגישה נכון

ולפני שפונים לעיתונות במקרים כאלו צריך לעשות בדיקה פרטית. אני מחכה לראות מה אנשי הפורום מעוניינים לעשות. כרגע הציעו לנו הצעה מאד יפה - ואני מחכה לתגובות עליה - בשרשור של ספקים.

ועוד , אני המומה ../images/Emo2.gif

שהמאמר הינו כאן בתפוז... האם אין להנהלת הפורום מה לומר להנהלת תפוז? מי כאן בעצם לא מיקצועי ???

אני מטפלת בעניין החמור הזה

שלחתי אימייל למי שצריך ובקרוב תהיה לנו תשובה יותר מקצועית לעניין.

Negyot

New member
תודה על הטיפול

תודה על הטיפול שלך, אני חושבת שאנחנו מחוייבים להגיב. ניסיתי להגיב לכתבה אבל אין אפשרות וניסיתי להשיג את המטפלת המוזכרת בה, אך כרגע ללא הצלחה...

למעלה