חייבת שוויץ עצמי

mayalonet

New member
חייבת שוויץ עצמי

(זאת אני MAYA _LO, מהפורום הקודם, לא נזכיר את שמו)... הבית החדש מקסים והרבה יותר נחמד וידידותי . חבל שלא עוד פורומים השכילו לעשות את הצעד המבורך. כל הכבוד על האומץ והתעוזה, ועל היכולת לשמור קבוצה , למרות כל המעבר... בכל אופן, זוכרות שדיברתי על מרוץ עזריאלי? (המופרעים שמטפסים בריצה את כל המגדל) אז את זה עשיתי... ובהצלחה יפה יחסית לעצמי. ואתמול כבשתי יעד נוסף - רצתי את מרוץ הלילה בירושליים. 10 קמ של עליות מרושעות , ואפילו הצלחתי בזמן מעולה (שעה ו 4 דקות), שוב, יחסית לעצמי... זאת היתה חוויה מדהימה ביותר. אף פעם לא רצתי יחד עם מסה של אנשים (השתתפו אתמול 1000 איש), וזה כל כך כיף - האנרגיה באויר, האוירה, הנוף במסלול. ממליצה בחופ. חוץ מזה , מאז פברואר רזיתי באזור 10 ק"ג, והיום סוף סוף הצלחתי לפרוץ את מחסום ה 70 קילו (רוצה להגיע ל 60 קילו. התזונאי רוצה ל 65), כאשר המשקל הראה 69.6...! עכשיו יש לי גוק חדש (שניים בעצם) - חצי מרתון במרץ, ובפברואר - מרוץ מצדה (פסיכים שרצים את כל שביל הנחש + מטפסים את כל המצדה , ענין של 750 מדרגות ... בקטנה ככה.

הדרית30

New member
פסיכית לגמרי

באמת כל הכבוד. נהיית ספורטאית! אח, איך אני מקנא בך ממעמקי הכורסא....

mayalonet

New member
בהתחלה זה קשה, אבל צריך לא לוותר ולהתחיל

אחר"כ זה נהיה כיף ברמה של התמכרות (אני ממש בדכאון אם אני לא עושה ספורט יומיים). אחח האנדורפינים...

pruvence

New member
כל הכבוד!!!!

אני התחלתי ללכת ולרוץ לסירוגין לפני כחודש ועכשיו אני עושה את זה 4 פעמים בשבוע 45 דקות כל פעם. אני לא רואה ירידה במשקל אבל כן מרגישה מדהים ונהדר, תחושה נפלאה! איך מגיעים לכל המירוצים האלה? אני רוצה גם!

פרמלה

New member
שתזכי לחיים ארוכים!

כל הזמן זכרתי שהייתה מישהי שאמרה שתעשה את מרוץ המדרגות של עזריאלי ורציתי לדעת איך היה, אפילו ממש בימים האחרונים. והנה את צצה כאן, רזה, חיית כושר אימתנית ומעוררת השראה. כל הכבוד! היפ היפ הוריי!

adip78

New member
פסיכית לחלוטין! כל הכבוד לך!

את שביל הנחש אני בקושי עושה בהליכה, אז בריצה?

וואו, מעולה את!!

איך אני מקנאה באנשים ספורטיבים חדורי מוטיבציה - כזו אני כנראה כבר בחיים לא אהיה

כל הכבוד לך! אלופה!

כל הכבוד על הירידה המרשימה במשקל! ברוכה הבאה לעולם המירוצים. במירוץ יש תמיד אנרגיות מדהימות יופי של הישגים!! אני מתכוננת לרוץ חצי מרתון בעין גדי איזה חצי את מתכננת לרוץ? ת"א או ירושלים?

sigmao

New member
רק אותי זה הצחיק ש...

מירוץ הלילה של ת"א הוא של נייקי ומירוץ הלילה של ירושלים הוא של עמינח?
וכמובן כל הכבוד

למעלה