חייבת עידוד =[

gcnet

New member
חייבת עידוד =[

זה לא סוד, שאנחנו, בנות ללא אם תמיד אבל תמיד נחפש "אמא חלופית", מישהי שתאהב אותנו כמו אמא, שתתן את האהבה שרק אמא יודעת לתת וזה לא סוד שאף פעם לא נמצע כי-"אמא יש רק אחת" ובחיים לא יאהבו אותנו כמו אהבה שאמא צריכה לתת אבל תמיד נמישך לחפש, ולרצות ונשמיך להתאכזב, שוב ושוב, ועוד פעם כי זה מה שנגזר עלינו אני לא ישקר, אני עוד זכיתי, יש מישהי אחת שאני ירחיב עליה בהזדמנות, היא האמא השניה שלי, אבל כנראה שזה לא מספיק לי כי אני עדיין ממשיכה לחפש ויש מישהי עכשיו {חח איך זה נשמע} שאני אוהבת אותה כ"כ, והיא גם אוהבת אותי, אבל לא אהבה של אמא... הייתי רגילה לראות אותה פעמים בשבוע, אם לא יותר אבל עכשיו זה נגמר ואני לא הולכת לראות אותה עוד הרבה מאוד זמן וכ"כ רציתי שהיא תאהב אותי... וניסיתי, וכל הזמן אמרתי לעצמי נטע זה לא יקרה היא לא אמא שלך לך יש אמא שם למעלה ויש לה ילדות משלה ילדות כ"כ מקסימות, כ"כ חמודות.. אם רק היו יודעות כמה הייתי רוצה להתחלף איתן.. אוי אבל זה נורא, יש לי משפחה משלי אני לא צריכה מישהי חלופית... הלוואי שזה היה נכון... עכשיו אני מסנ להשלים עם המצב הקיים, מקווה שילך לי בסדר כ"כ הרבה דברים אני רוצה להגיד לה שתדע שאני אוהבת אותה כ"כ וחושבת שהיא בן אדם מדהים הלוואי... אבל זה בחיים לא יקרה...

נטע

בכל פרידה יש כאב גם אם לא מדובר במוות... מדברייך מבינה שאת חווה עכשיו פרידה וקשה לך... אף אחת לא תחליף את אמך ולכן נסי למצוא לך אהבות אחרות... כמו חברות... או בני משפחה אחרים אם יש לך... והכי חשוב... אהבי את עצמך....

אבל....

כמה שנחפש אהבה במקום אחר... זה לא זה... אין אהבה כמו של אמא!!!!!!!! זה אומנם יעזור במקצת אבל זה לא ישלים את החסר....

נכון..

לא תוכלי למלא את החסר, אלא ברגשות אחרים... שונים.... לעולם לא יהיו אלו רגשות זהים....אלו ישמרו כזכרונות בתוכך... אך יהיו אחרים ... שונים... ואפילו יפים...

אוי, נטע חמודה ...

כל כך מבינה את מה שאת מספרת. וזה כל כך נכון. לא יודעת מה קרה שם, אבל בטוח שאצלך זה הוכפל פי כמה, לאור הרגישות ... קבלי חיבוק גדול.

לולי80

New member
נטע ../images/Emo152.gif

כ"כ מבינה.... החיפוש הזה... המרדף....10 שנים אני מחכה לחיבוק "הזה", החיבוק הספציפי "הזה"...לאהבה "הזו"....כ"כ מבינה... אני לפעמים חוששת שיעצרו אותי על אונס כי הגוף יבגוד בי ולו יוכל יותר להחזיק את מה שהוא מחזיק כבר כ"כ הרבה זמן ואני פשוט אתנפל על מישהי "פנויה" עם המבט הזה בעיינים ואחבק אותה עד כלות.... לפחות יש לך מישהי חלופית ... זה גם משהו לא? תאמרי לי מה את מרגישה.... זה יכאב, זה יצרוב, היא לא תבין מה את מנסה להגיד לה... אבל תגידי לה... נטע יקרה....................................... אפשר למות מגעגועים? אפשר למות מרעב לחיבוק?

gcnet

New member
אני בחיים לא יוכל להגיד לה

זה בטח רק יפחיד אותה ויבריח אותה או משהו כזה =\ חוץ מזה שאני כ"כ גרועה בשיחות נפש של פנים מול פנים כך שאין בכלל מה לחלום על זה =[ תודה על העידוד של כולן, רק אתן באמת הבנתן ההרגשה עדיין לא חלפה אבל דברים אחרים נוספו לדיכאון אוףףף למה הכל חייב להיות כ"כ קשה =[ מקווה לצאת מזה עד מחר... שוב תודה

gcnet

New member
אוייש רגע אולי לא הבנתי אותך נכון

להגיד ל"אמא השניה" שלי או לזאתי שהייתי רוצה תשהיה אמא שניה שלי?

S u n n y 1

New member
כל כך מוכר

וכל כואב הנושא הזה. כמו חור בנשמה ששואב לשם את כל האנרגיות של החיים... בינתיים זה נשאר בפנטזיה, ויודעת שכך זה ישאר, אבל הלב, הלב רוצה אחרת...לנוח בזרועות אחרות.... תמיד מרגיש לי שאני מתרחקת אפילו יותר מהנשים האלה, מפחדת להתקרב... לפעמים אני מרגישה שאני רוצה להיות במקומן, להיות הן כדי שאז יהיה לי אותן לתמיד... קצת הזוי אבל ככה זה לצערי

נ ע ם ב ת

New member
כל כך מוכר...

וכואב. גם אני תמיד חיפשתי (ועודני) את החיבוק הזה, אבל זה כנראה לא יהיה.

MIF2004

New member
מוכר....

גם לי היו בחיי כמה דמויות כאלו, אני חושבת שאפילו לא כל כך במודע ראיתי בהן תחליף אם, ובכל פעם הגיעה לבסוף ה"התנפצות", דומה למה שאת מתארת, פתאום מגיעה ההכרה, שאין טעם לצפות כאן ליחס אמהי, כי זו לא אמא שלי... אמא חלופית... כנראה שאין דבר כזה.... כל כך רוצה לחזק אותך ברגע קשה זה.... ואין לי הרבה מילים לנחם, רק לומר שאנחנו פה מבינות אותך כל כך....

למעלה