חייבת עידוד ):

תמר1321

New member
חייבת עידוד ):

חג שמח! אז ככה עברתי לפני יומיים הפלה בשבוע 7 אחרי קליטה בivf ראשון.
הנורא הוא שזו הפלה שנייה שלי , הראשונה בדיוק לפני שנה בפסח (שונאת את החג הזה!) אך בשבוע 19 בשל היפרדות קרומים.
לא יודעת איך להמשיך, בהריון האחרון הייתי כל הזמן בחרדות בגלל ההפלה הראשונה. איך ממשיכים?מה צריך לעשות? מרגישה ששתי ההפלות היו על רק שונה ולא בגלל אותה סיבה.
בקיצור אוף אחד גדול ):
חג שמח ופורה לכולן!

אין לי משהו מועיל לומר לגבי איך ממשיכים, עוד לא הייתי שם. נשמע קשה, אבל אני מקווה שתשאבי עידוד מהסיפורים של אחרות פה בפורום. נשמע לי (אבל אני לא מבינה בזה) שזה שההפלות על רקעים שונים זה סימן טוב - אם היו על אותו רקע היה יותר חשש להפלה נוספת
אכן אוף גדול

haych

New member
מצטרפת לרכבת הרים

זה שההפלות על רקע שונה זה עדיף מאשר על אותו רקע. כנראה פשוט מזל רע :(
נקלטת ב-IVF ראשון - זה נהדר! ונותן הרבה תקוות להמשך.
מקווה שההפלה תיהיה מאחורייך מהר, ושההחזרה הבאה תיהיה המנצחת

תמר1321

New member
תודה רבה!

תודה רבה על העידוד, אלך לפרופ מזעקי בכל מקרה לשמוע את דעתו טרום הריון.מישהי מטופלת שלו?
חג שמח!

אויש
אני מקווה שזה רק סטטיסטיקה מרושעת

בכל מקרה, כדי לבצע בירור של הפלות, ובדיקות לקרישיות דם.
&nbsp
חיבוק גדול,
לא כיף בכלל

תמר1321

New member
תודה! ושאלונת

תודה רבה על העידוד! אחרי ההפלה הקודמת עשיתי בדיקות קרישיות יתר כולל פקטור 2 ו5 ויצא תקין. איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות ?

עשית את כל הפאנל של הבדיקות? פקטור 8, נוגדני אנטיפוספולפידים

מדדים רגילים של קרישה: ptt וכאלו אינם קשורים לקרישיות יתר בהריון. כך שאין משמעות לכך שיצאו תקינים.

תמר1321

New member
היי

עשיתי את כל מה שהרופאת נשים נתנה לי ו2 בדיקות עשיתי בבלינסון שעלו כסף שהן פקטור 2 ופקטור 5.
מה זה פקטור 8?

יש עוד כמה פקטורי קרישה פחות שכיחים,יותר חשוב -בדקו נוגדנים?

אחרי שלוש הפלות, קצת חוצפה שעוד היית צריכה לשלם על חלק מהבירור בעצמך.
&nbsp
נוגדנים אנטי-פוספוליפידים בדקו? אחת מהבדיקות נקראית anti cardiolipin או cardiolipin IgG , IgM והשניה beta GPI או B2 Glycoprotein עוד בדיקה תהיה לופוס למשל.
אני בטוחה שהרופאה שלך מכירה אותן היטב והן מופיעות בבדיקות שלך. התפתחות של נוגדנים יכולה להיות הסיבה להפלות למרות שהיה כבר הריון תקין.

האמת שאני לא יודעת... אותי שלחו לסט שלם של בדיקות

קרישיות, דרך מרפאה המטולוגית,
לא יודעת מה עוד

&nbsp
&nbsp

למעלה