חייבת עזרת בטא!!

חייבת עזרת בטא!!

היי, יש לי חמישה ימי איחור, היום עשיתי בדיקת בטא שמראה על בטא 18. עלוב, לא? האם למישהי מכן יש מושג האם יש סיכוי, או שמפה זה רק הולך לרדת? אני מהמרת שמפה זה רק יורד... תודה

פּוֹנְג

New member
זו באמת תוצאה בעיתית.

האם את יודעת בוודאות מתי היה הביוץ? כי אם זה 14 יום + 5 ימי איחור, אז זו אכן תוצאה נמוכה מאד ואולי מדובר בהריון כימי. אבל אם יש סיכוי שהביוץ אחר, אז זו יכולה להות תוצאה של הריון צעיר שיתפתח לילד בועט. באמת העיצה היחידה היא לעשות עוד בדיקה עוד יומיים. מחזיקה לך אצבעות.

שופון

New member
פונג - אשמח לדעתך...

בבדיקת בטא שביצעתי ביום ראשון יצא לי 9439 ....האם יש סיכוי להריון כימי ? האם יש סיכוי שלא יהיה דופק ? בעקרון - היום אני הולכת לרופא ...אבל אני במתח .... ת ו ד ה !

פּוֹנְג

New member
הריון כימי זה לא נראה לי בערכים כאל

אבל מכיוון שאני לא הייתי שם מעולם - איו לי מושג אין לי מושג גם אם יש קשר לערך הבאט ולהמצאות דופק. אבל זה נשמע טוב. את צריכה לשאול את השאלות האלו בפורום הריון. בהצלחה.

בבטא כזו אפשר לפעמים לראות דופק.

הכלל הוא שבבטא מעל 1000 אפשר לראות שק, ואחרי כשבועיים-שלושה גם דופק.

עינת ב6

New member
לולילו../images/Emo142.gif

הריון כימי זה כאשר הבטא מצביע על הריון (זא"מ שהורמון ההריון משוחרר) אבל טרם ראו שק הריון... זאת אומרת זה רק כימי - הורמון... שמעיד על השתרשות העובר אך הוא טרם התפתח ועטף עצמו בשק! שיהיה לך לילה מקסים חמודה!

מם 1971

New member
הריון כימי - ללולילו

הינו הריון לא תקין שזוהה רק ע"פ הבטא, אך הפסיק להתפתח עוד לפני שנצפה שק הריון.

t u t11

New member
שופון‮-‮ הריון

כעיקרון‮,‬‮ ‬מעל‮ ‬אלף‮ ‬בבטא‮,‬‮ ‬צריך‮ ‬לראות‮ ‬כבר‮ ‬תחילתו‮ ‬של‮ ‬‮ ‬שק‮ ‬הריון‮.‬‮ ‬לכן‮ ‬בערכים‮ ‬כשלך‮.‬‮.‬‮.‬‮ ‬בכל‮ ‬אופן‮,‬‮ ‬הריון‮ ‬כימי‮ ‬הוא‮ ‬כזה‮ ‬שלא‮ ‬נצפה‮ ‬שק‮ ‬הריון‮.‬‮ ‬לדופק‮ ‬מצפים‮ ‬בדרך‮ ‬כלל‮ ‬בשבוע‮ ‬החמישי‮.‬‮ ‬בהצלחה‮ ‬היום‮.‬

עינת ב6

New member
שופון...../images/Emo39.gif

שופון הי... הבטא שלך יפה מאוד...
וערך שכזה הוא כבר לא הריון כימי... אם אני לא טועה הריון כימי זה עד שנצפה שק הריון - דבר שרואים בד"כ בבטא מעל 1000! מאחלת לך לראות דופק חזק וברור...
המון בהצלחה חמודה (ובזהירות בזהירות אוסיף גם מזל טוב
-לפחות על הבטא!)

t u t11

New member
בטא

לי‮ ‬היה‮ ‬הריון‮ ‬שהתחיל‮ ‬בשבע‮ ‬עשרה‮ ‮.‬‮ ‬תלוי‮ ‬אם‮ ‬הבטא‮ ‬תכפיל‮ ‬את‮ ‬עצמה‮ ‬כל‮ ‬יומיים‮.‬‮ ‬מחזיקה‮ ‬אצבעות

eti22

New member
בטא ../images/Emo4.gif

בהחלט בטא שקשה לבלוע
אבל.... יש תינוקות ועוברים שהתחילו מבטאות נמוכות
תשאלי את הצומפים שהתחילו מבטא 21
מחזיקה לך אצבעות אתי

חבובי

New member
בטא נמוכה

אנחנו התחלנו מבטא 22.... שב"ה עלתה יפה מאוד. מאחלת לכם הצלחה והרבה טוב!!!!!!

חבובי

New member
לגבי הכאבים, באמת כדאי שתבדקי את

העניין, לוודא שזה לא חוצרחמי. ההריון הקודם שלי התחיל בבטא 13, שלא הכפילה כראוי מההתחלה, ובסוף התברר שזה היה חוצרחמי. אז רק ליתר ביטחון - תבררי מהם הכאבים. שלא יהיה סיכון מיותר. אם תופסים חוצרחמי בזמן, מסימים עם זה בצורה הכי קלה שאפשר בנסיבות הנ"ל. מאחלת לך שזה שום דבר שלילי, ושאלה יתבררו ככאבים רגילים של תחילת הריון (אגב, ההריון הנוכחי שלי התחיל עם כאבים חזקים בבטן תחתונה, שהתבררו ככאבים נורמלים..). בהצלחה!!!

למעלה