חייבת עזרה....

sarale79

New member
חייבת עזרה....

החידה היא כזו.... חירש אילם ועיוור נמצאים במדבר. החירש מת. איך מסביר האילם לעיוור שהחירש מת? חייבת תשובה בבקשה..בשיא המהירות. שרהלה.

sarale79

New member
זו לא התשובה...

אני אגיד מה אני ניסיתי וזה לא היה נכון: מנהגי אבלות...(קריעת קרע, לעטוף בשק...) מישוש.. ריח... למלא את המימייה של החירש בחול... ..

"למלא את המימייה של החירש בחול"../images/Emo6.gif

זה ניסיון לרצח

sarale79

New member
החירש מת.

זה היה בכדי להוכיח לעיוור שהוא מת... אבל זו לא התשובה בכל מקרה.

Gaius Octavius

New member
לא בהכרח.

יכול להיות שהוא נולד עיוור ויכול להיות שהוא התעוור בגיל 30. ומקסימום נלמד את האילם ברייל.

pazro

New member
החידה הזו עברה כאן בפורום מספר

פעמים בכמה גירסאות. מעולם לא נמצא לה תשובה שתספק את כולם. אני לא מכיר אף אחד שמכיר פיתרון רישמי לחידה זו. נראה לי, בעיקר בגלל שהחידה נשאלת כלכך הרבה פעמים ומעולם לא נפתרה, שהפיתרון שלה ממש דבילי ולא הגיוני. מצטער שאין לי תשובה יותר טובה.

sarale79

New member
יש תשובה אחת...

נאמר לי שיש תשובה אחת חד משמעית..שלא ניתן לחלוק עליה או להתווכח איתה. כל מי שמכיר או יודע את התשובה..אשמח לשמוע. שרהלה.

inbal76

New member
../images/Emo45.gif זו גם דעתי

נתקלתי גם בפורומים אחרים בחידה הזאת, המון עפמים, ואנשים שטענו שיש להם (או למישהו שהם מכירים) את הפתרון, מעולם לא חזרו לספר אותו. אין לזה פתרון מוצלח לדעתי. אשמח להתבדות.

sarale79

New member
אני מצטערת להודיע שנתבשרתי שאין

תשובה לחידה! כן כן... אל דאגה הבחור ייענש.... לאחר שגרם לחצי מדינה להוציא עשן מהאוזניים על סרק.... אני מודה לכולכם על הנסיון ועל הרצון לעזור. שרית.

djdror

New member
בבקשה....

באמת שלחידה הזאת אין תשובה רשמית, ואת זה אני אומר באחריות. אבל סתם כך אחרי מחשבה קטנה, הוא יכול לכתוב לו על הגב "החרש מת", ואם תגידו שהעיוור לא יודע לזהות כתב רגיל אז הוא יכול לדפוק לו על הגב בכתב מורס את ההודעה, ואם תגידו שהם לא יודעים מורס, אז אני אגיד שהם כן יודעים, ותוכיחו שלא. בקיצור, אפשר למצוא עוד הרבה דרכים שאילם יתקשר עם עיוור, ואם לא אז כדאי להוסיף אותה לרשימה האדומה שלמעלה ולהכריז קבל עם ועדה ש :"חברי הפורום לא יודעים איך אילם יסביר לעיוור שהחירש מת!!!"

sarale79

New member
חחחח..אני איתך....../images/Emo13.gif

כל הכבוד.. יודע מה אני איתך...בהסכמה מלאה...חחחח אבל אם למישהו בכל זאת יש תשובה .אשמח לשמוע. שרית.

sarale79

New member
אני מצטערת להודיע שנתבשרתי שאין

תשובה לחידה! כן כן... אל דאגה הבחור ייענש.... לאחר שגרם לחצי מדינה להוציא עשן מהאוזניים על סרק.... אני מודה לכולכם על הנסיון ועל הרצון לעזור. שרית.

pazro

New member
אני מכיר גרסה קצת יותר קשוחה

אסור להם לגעת אחד בשני.

למעלה