חייבת עזרה !

shikyshik

New member
חייבת עזרה !

אמרו ל לברר את המשמעות לצמד המילים "שנה שּׂחי" תודה מראש לכל העוזרים וחג אהבה שמח לכולם!!!

Yuvalenko

New member
תראי..... תשמעי...

זה שאת חייבת לא אומר שאנחנו חייבים לעזור, את יודעת..
סתם נו, בשביל חג האהבה מה לא עושים פה! מה!!.. אה, אגב, אני לא יודע ת'תשובה.

shikyshik

New member
בסדר...אבל עדיין לא קיבלתי תשובה :(

כתגובה לכולכם לוידעת למה יצא לי מיכפל בשי"ן זה לא צריך להיות שם אולי באמת לתפארת הכתיבה.. ויובלינקוש אני מבינה שאתם לא חייבים לעזור לי ..אבל בבקשה בבקשה בבקשה תנסו זה מאוד חשוב לי :) תודה..

Yuvalenko

New member
הערות חשובות ביותר!! ../images/Emo26.gif

1. נורא אהבתי שקראת לי יובלינקוש
2. כבר כתבתי שצחקתי, למה לדוש..
3. חיפשתי ולא מצאתי ביטוי כזה. אולי תבדקי שוב שזה אכן הביטוי?

shikyshik

New member
חחח בוא אני אסביר

אני וידיד שלי לא מדברים הרבה זמן אנחנו לא בריב או משהו , אני קצת מתעלמת ממנו פשוט ויצא מצב כזה שמשהו כמו שנה אנחנו לא ממש בקשר חוץ מלהגיד שלום כשראיתי אותו פעם אחרונה הוא אמר לי לבדוק את הביטוי הזה ולחזור אליו אם אני זוכרת נכון, זה הביטוי! לא יודעת אם זה עזר מה שכתבתי.. אבל זה פשוט משגע אותי, מה הוא רוצה ממני מה זה אומר

גנגי

New member
סליחה אם אני מסכסכת,

אבל זה נשמע לי כמו להגיד למישהו "לך חפש את החברים שלך". הוא נותן לך ביטוי בדיוני ושולח אותך לחפש אותו ולחזור אליו כשתמצאי לו פירוש? פחחח.. תזמיני אותו לפורום שלנו, שיבוא להסביר בעצמו, נראה אותו גבר!

uriozmor

New member
ועוד סכסוך

אני פעם שלחתי חבר טוב שלי לבדוק עם המורה שלו ללשון מה זה דגש עורפי. אמרתי לו שזה חומר למתקדמים ושהיא מאוד תתרשם מהשאלה. היא כמובן ממש לא ידעה מה זה, והוא עוד התווכח אתה ואמר לה שהיא לא יודעת כלום. אולי גם החבר הזה שלך באמת רק מנענע אותך?

uriozmor

New member
זה באמת

אחד הדברים הכי גנגיים שעשיתי בחיי. אבל זה היה מאוד כיף. הבחור ההוא זכר לי את זה הרבה זמן.

shikyshik

New member
חחחחח אתם מצחיקים אותי פה

אני באמת לוידעת מה יש לו יכול להיות שהוא היה קצת שיכור כשהוא אמר את זה טוב תודה בכל מקרה... על העזרה, העצות והסיכסוכים... ;)

Yuvalenko

New member
נו עכשיו הכל ברור!!!!!!!!!!!!!!

שנה שּחי - הדגש בש' הוא דגש עורפי!!!!

shikyshik

New member
חחח נו זה פשוט נפלט לי הדגש הזה....

למה מנתחים לי את זההה. ; )

למעלה