חייבת עזרה!!

shirann1

New member
חייבת עזרה!!

בנות אני נמשכת למישהו שאסור לי להימשך אליו, זו לא אהבה אני יודעת, הוא פגע בי מאוד ואחרי הכל אני לא מסוגלת לאהוב אותו אבל רוצה שיחבק אותי וינשק אותי ולא מבינה למה?? אתן חושבות אולי שזה איזה שהוא צורך באמא כאילו כשהוא מחבק ומלטף אז זה כאילו מחזיר לי קצת מאמא, קצת ממלא את החלל שנותר... מה אתן חושבות?

שירני

אם אני אלך ישר אחרי האסוציאטיביות שלי..אז אני אגיד לך שתרגעי בבקשה, לא כל צורך בחיבוק , הוא געגוע לאמא. מניסיוני בקשרים לא הכי בריאים, נשים נמשכות דווקא למי שלא בסדר אליהן, למי שרע להן. זה שיא הטיפשות.ושיא ההרסניות העצמית. ויחד עם זה לא הכרתי משהי שלמרות שכאבה את כאב הפגיעה, עדיין רצתה את החיבוק וההשלמה עם האיש. ואם אני אנסה להיות קצת יותר מתוחכמת עם עצמי, אז יכול להיות שיש קשר. שזה סוג של כמיהה לשינויי הקיים, לשינויי המצב הסופי. אמא כבר לא פה, וזה סופי לצערי. אבל הבחור עוד פה. הוא מנייאק, אבל אולי ניתן לשינויי... מעבר לזה,את פשוט זקוקה לאהבה חדשה בחייך, והאיש וחיבוקו , כבר יהיו חסרי משמעות.

vered51

New member
חיבוק מזוייף....

אתמול בערב הלכתי עם חברה לבאר וכל הערב הקאתי בשירותים. בדיוק מהסיבה שאמרת- אני נמשכת ורוצה מישהו שבעצם לא יכול לתת לי את האהבה שאני רוצה והוא לא קשוב כלל לצרכים שלי. הקאתי מהסיבה שהנפש שלי לא יכולה לשקר מה שהשכל עושה מצויין. אל תבזבזי רגע אחד על מישהו שלא טוב לך. אני מומחית לעניין שנים והיום בגיל 32 אני מתחילה להתפקח. ההרגשה מצויינת שאתה יודע מה טוב לך ולא מתבייש להגיד את זה בקול רם. עדיף לקרוא ספר טוב או לדבר עם חברה מאשר לקבל חיבוק שאחריו נשארים עם הרגשת ריקנות גדולה יותר.........

shirann1

New member
../images/Emo45.gif

נכון בנות אני מסכימנ אתכן זה נגמר גמרתי איתו את הסיפור וניתקתי קשר חד וחלק... לא מגיע לו שאני אשאר לידו. בדיוק כמו שאמרתן כל חיבוק וכל ליטוף שלו היו מזויפים, קשר של ניצול אחד גדול... זה נגמר ואני עכשיו עם מישהו אחר חדש ונפלא... שיהיה שבוע טוב :)

shirann1

New member
סתם....

זה היה תהליך די ארוך עד שהגעתי להכרה ולהבנה שאני שווה הרבה יותר ושמגיע לי מישהו שיאהב באמת. כשכתבתי כאן זה כבר היה דיי סוף התהליך אז זה נראה אולי מהר אבל זה לא היה מהיר בכלל. 9 חודשים סבלתי ממנו. אבל תודה לאל זה נגמר :)))

למעלה