חייבת עזרה

S a t i n e

New member
חייבת עזרה

שלום לכולם, בוקר טוב אני מכינה מתנת שחרור לחבר'ה בצבא דיסק...מי שמבין פה במוזיקה רוסית (לי אין שמץ) אני צריכה שיביא לי שמות של שירי רוק רוסי טובים...שנחשבים להיטים כאלה תודה רבה רבה :)

vali האחת

New member
אני לא שומעת רוק...

סורי.. אם הית רוצה אממ פופ או דיכאון היתי עוזרת לך בשימחה...

bariska

New member
דיכאון רוסי../images/Emo35.gifשנסון../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

שנסון שנסון שנסון

שנסון שנסון שנסוןשנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון שנסון

bariska

New member
מי?:/

אני כן:] כמה זמן אני פה ועדיין יש לי בעיה עם להבין למי ההודעה משושרת:/

Janem

New member
:)))))))))))), עזרה:

אז ככה, מה שנחשב טוב לפי דעתי. 1)sektor gaza-tuman sektor gaza-demobilizatsiya sektor gaza-pora domoi lyube-za tumananmy kino-gruppa krovy kino-kukushka kino-zvezda po imeni solntse splin-fellini b2-polkovnik sektor gaza-pesenka nautilus-goodbay america aria-chimera aria-ulica roz aria-mechty aria-ballada o russkom voyne

bariska

New member
בזמן האחרון

יוצא לי לשמוע מלא את השיר BOMZ-SEKTOR GAZA הינה עוד כמה שאני אוהב
ZEMPIRA-ISKALA H.BOPOZOV-LASHADKA KOROL I SHUT-TENI ממ לא עולה לי יותר כלום לראש:)

Vrock

New member
א יודע אם זה להיטים אבל זה מה שאני

אוהב. 1)סקטור גזה-צ'רז טומאן. 2)ליובה-פויוט גיטרה 3)משינה ורמיני-ניה סטואיט פרוגיצה פוד איזמנצ'יביי מיר (אין לי מושג אם ככה באמת קוראים לזה) וזהו, תרומתי הקטנה והלא נחוצה.

Vrock

New member
anglit

1)sektor gaza-cherez tuman 2)lyube-tam za tumanomi 3)nye stoyet progibatsa pod ezmencheviy mir ........... אנגלית..

bariska

New member
ליובה זה רוק../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

יש להם שיר יפה BEROZA

Vrock

New member
יש להם אינסוף שירים יפים.

אני מכיר את זה זה אחלה שיר.

למעלה