חייבת עזרה!!!

חייבת עזרה!!!

אני כותבת פה את הקישור לפורומי הRPG. אם אתם רוצים להיות מודרטורים (מנהלים) של פורום כלשהו, תכתבו לי תגובה, תירשמו לקהילה, ותחכו יפה! -ליאת- save a tree, eat a beaver.

טוב...

אני יודעת שאני די מנדנדת, אבל- זה חשוווווב!!! (ותדמיינו את זה בפונט של 72) פנט(ואני מדגישה:ט)ר, תמחק את ההודעה הזו כשיהיו תגובות, אני פשוט חייבת עזרה דחוף :( תודה! -ליאת- can`t sleep....the clowns will get me....

טוב...

אז העלתי את ההודעה לכל מי שלא ראה קישור...ו: the real harry shady: (שאין לי מושג איך קוראים לו וזה מעצבן שאני צריכה לכתוב שם ארוך באנגלית! אההה!)-מנהל פורום ``מי רוצה להיות גאליונייר`` שרה-מנהלת פורום גריפינדור אני-מנהלת הפורום הראשי ופורום חדר גריפינדור. עכשיו-אני צריכה אנשים להפלפאף וסלית`רין! מה הבעיה של אנשים?? למה אף אחד לא רוצה להיות בבתים האלה? בכל מקרה, בקרוב יהיו: *אי הוגוורטס-פורום ``הישרדות`` (פנדום ממש מקוריים) *החפרפרת-אני צריכה להסביר? *משרד הקסמים-למנהלי פורומים והכל, הפורום יהיה מוגן באמצעות סיסמא.. *הנביא היומי-שיהיו שם עידכונים בקשר לפורומים ואנשים יכתבו הערות והארות... *אכלי מוות-רק לסלית`רינים *טרייבים למשחקים בהישרדות *עוד פורום ``חסוי`` למשחקים בחפרפרת`` *פורום ``חסוי`` רק לחפרפרת :) ``החפרפרת`` ו``השרדות`` הם פורומים שיהיו תחרות בין הבתים, כשיהיו שם אנשים! לחדרי המועדון אין קשר למשחק התפקידים בפורום הרגיל... -ליאת- I wonder what it`s like to be a slice of cheese...

המפ...

אני לא יכלוה לשלוח אימיילים. רק לקבל ולשלוח תגובות, אז תשלח לי אימייל, תירשם לקהילה ותכתוב (עד כמה שאפשר) בפורומים. ושכולם יכתבו! *עושה פרצוף נעלב* -ליאת- STOP ANIMAL EXPIREMENTS use lawyers.

Hermione

New member
אני!!

אני רוצה להיות מנהלת של פורום! אני מישמישתוקקת... למרות ששסק זה יותר טעים. סלית`רין נשמע אחלה וגם החפרפרת. אפשר להיות בשניהם? אם לא, אז תגידי במה כן, כי אני לא יכולה להחליט בעצמי...

טוב...

את תהיי מנהלת סלית`רין ומנהלת פורום ``אכלי מוות`` גם...בקשר לחפרפרת, עוד נראה! יש לכם עוד רעיונות לפורומים?? -ליאת- Imagination is more important then knowledge...

דוד דב

New member
אני לא מבין ...

איך את עושה את כל הדברים האלה בעזרת פורום ? ... זה קצת משעמם לא ?

Hermione

New member
עוד פעם הוא מתחיל

זהו, מצאתי. מצאתי בן אדם שכל דבר משעמם אותו, הוא תמיד מתלונן על כל דבר, הוא מתעקש להתערב בענינים כדי להגיד בסוף כמה הם מטופשים, והוא מעצבן את כולם. סבתא- יש לך מתחרה. אתה כל כך אובנקשס!!!!!!!!

דוד דב

New member
אבל ...

זה לא שאני מתלונן ... אני רוצה שהיא תסביר לי זה הכל ... במקרה שהיא תסביר ואני יבין איך הולך הקטע אז אני אופלוגייז ...

טוב,

אז גם ההודעה הזו ראשונה עכשיו לכל מי שחיפש את הכתובת לקהילה, ובקשר להסבר...אני לא ממש יכולה לעזור, תיכנס ליאהו, תכתוב HARRY POTTER RPG ותיכנס לאחד האתרים...רק ששם זה בצורת אתר ופה זה בצורת פורום, אבל אין יותר מידי הבדל!

למעלה