חייבת עזרה

kerend11

New member
חייבת עזרה

עזרה בתכנות אני צריכה עזרה בתכנות : התוכנה שאני רוצה לתכנת היא מאוד קצרה. המטרה היא לבנות קוד שבו היא תוכל לגילוי מספר טלפון לפי כתבות איי פי של מחשב. רציתי לדעת רעיונות לכתיבת תוכנה שאיתה אפשר לגלות IP של אדם שפתח אתר אינטרנט באתרים שאיפשרו לו לפתוח אתר. ואז כך אפשר לגלות את המספר הטלפון שממנו משודרת הכתובת הip שלו. ולא משנה לי באיזה שפת תכנות. העיקר עקרנות הפעילות שלה.

kensaggy

New member
ממממ...

אינך יכולה לעשות את זה. כתובות האי פי מתקבלות על ידי ספק האינטרנט ומשתנות מחיבור לחיבור ואין להן קשר למס' הטלפון של המשתמש (השייך לבזק) יכול להיות שלא הבנתי אותך ואת רוצה משהו אחר...אבל לא נראה לי שאפשר לעשות את מה שאת רוצה (מה שהוא גם לא נראה לי חוקי) בברכה,חן.

N i X

New member
הנה דרכי פעולה:

אתה מקבל את הIP משרת, מהמשתנה
$_SERVER["REMOTE_ADDR"]​
לאחר מכן, אתה פורץ לפנטגון דרך נטבאס, ומשם אתה פורץ לבזק, וע"י כך אתה מגלה את מספר הטלפון!

N i X

New member
מצטער מראש אם זה ניראה כבדיחה...

כי באמת אין לך אפשרות לקשר בין הIP של המשתמש, שאותו אפשר לגלות בקלות, לבין מספר הטלפון שלו. מספר הטלפון של המשתמש אולי שמור באיזה בסיס נתונים של הספק, אבל אני ממש בספק, שהבסיס נתונים הזה מחובר לאינטרנט בכלל. (שלא לדבר על זה שהם יביאו לך גישה לשם). בנוסף לכל, זה מנוגד לחוק מצד הספק לפרסם על המשתמשים שלהם פרטים אישיים כמו מספר טלפון.

kerend11

New member
מפני שבסך הכל

תוכנה לגילוי מספר טלפון שלום,יש לי 6 מחשבים ולכל אחד מהם יש קו טלפון עם מספר עצמאי משלו. המחשבים דומים ומזהים אחד את השני בעזרת ה Ip של כל אחד. אני רוצה לזהות לפי הip שאני רואה את המספר טלפון של הקו. ברצוני לדעת איזה תוכנה צריך כדי שאוכל לזהות ולדעת מהו המספר טלפון של הקו, לפי הכתובת ה IP של כל מחשב. איזה שמות של תוכנות כאלה יש ואם מדובר בגלאים ובציוד אחר אז תגידו לי. ואני התחייבתי בבית ספר לא לספק תשובות שטותיות כמו תתקשר לבזק. אלא פשוט לבנות תוכנה שתענה על הצורך הזה במקרה כזה. בבקשה עזרה, אין שום כוונה זדונית אני בסך הכל מבקשת תשובה לרעינות לקוד שיכול להתאים. אני יודעת שאפשר דרך הפרוטוקול של הip אבל קשה ממנו למצוץ רמזים על המספר טלפון שמשדר אותו. אבל אני גם מבינה שאני מבינה שהפרוטוקול הוא לא "שארית היחידה שמשאירה סימנים ורמזים למספר טלפון" ואכן יש עוד סימנים נוספים ? לכן אני שואלת איזה עוד סימנים נוספים קיימים מלבד פרוטוקול הIP שקשה לדעת מפרוטוקול הIP בלבד את המספר טלפון. והדגש הוא על בלבד. אז איזה עוד סימנים נוספים קיימים מלבד פרוטוקול ה IP ?

orenphp

New member
לא חוקי/פשוט אי אפשר....

תקשיבי, אני לא יודע מה הבטחת בבית ספר, אבל זה לא הכי רלוונטי. את מה שאת מבקשת אי אפשר לעשות ובטח שלא באופן חוקי. הדבר דורש הרשאות למידע מסווג לחלוטין שבטח ואינו מקושר לרשת האינטרנט. אז פשוט תבקשי להחליף נושא. אני מקווה שפה יבאו דברים לסיומם - אין צורך להקשקש על דבר בלתי אפשרי. באותו אופן יכלתי לפתוח שרשור של "אני רוצה ללמוד ללכת על מים"... בהצלחה בהמשך.

phntm

New member
rofl ../images/Emo6.gif

הייתי חייב פשוט להגיד משהו. "שלום, הבטחתי לחברים שלי בבית הספר ללא כוונת זדון לאתר מספרי טלפון של גולשים" עכשיו קצת רצינות, אם האדם לא נותן לך את מספר הטפלון ואישור מיוחד לשמור אותו אין לך רשות לדעת אותו בלי צו בית משפט. אם האדם הסכים על הסכם פרטיות ונתן לך את מספר הטלפון אפשר לשמור אותו ב cookie או ב database של ipים. רק שתדע שכל פעם שאתה מתחבר לאינטרנט (ברוב החברות, לא כולם) אפילו מאותו מספר טלפון לא רק שהאיפי שלך משתנה, אפילו ה hostname (שלא כמו בארה"ב וכדומה).

למעלה