הנה, כנסי, גם לי יש כמה../images/Emo70.gif
1. תגיד לי למות תגיד לי לרצוח אך אל תגיד לי אותך לשכוח! 2. האהבה מפריעה ללימודים אך מאהבה לומדים 3. יש לב אדום ולב רחב ולב עשוי כולו זהב יש לב מקסים ומיוחד ולב מתוך שוקולד ואם יש חץ בתוך הלב זה לב שרק אותך אוהב, הלב שלי כולו שלך אני פשוט אוהב/ת אותך 4. אין אהבה אמיתית בלי נשיקה צרפתית 5. נגעתי באש - נשרפתי נגעתי במים - נרטבתי נגעתי בחול - התלכלתי נגעתי בך - התאהבתי 6. U can fall from a mountain U can fall from a tree but the best way to fall IS IN LOVE IN ME! 7. השמיים בחרו בכחול ואני בחרתי בך הים נישק את החול ואני נישקתי אותך אדם זקוק למים ואני זקוק/ה לך רומיאו אוהב את יוליה ואני אוהב/ת אותך 8. some love 1 some love 2 i love 1 and this is you 9. הרבה צדפיםיש בים הרבה בנים יש בעולם אך לא כל צדף יביא לך פנינה ולא כל בן יעניק לך אהבה 10. חרטתי את שמך במקום מיוחד לא על דף פשוט או חתיכה של בד חרטתי אותו במקום עם רגש לא על עץ ולא על קרש כתבתי אותו במקום רחב לא שדה גדול או חול של זהב חרטתי את שמך במקום אמיתי חרטתי את שמך בליבי 11.אל תתני למטומטם לנשק אותך ואל תתני לנשיקה לטמטם אותך 12.one day u'll ask me wht's more impotant for me u or my life i will say my life and u'll walk away without knowing that you are my life 13. Remember - M Remember - E Put them together and remember - ME! 14. המרחק מביתי לביתך קילומטר אך המרחק מליבי לליבך מילימטר 15. זה לא משנה עיניים יוקות כחולות חומות כי שמתשנקים העיניים עצומות 16. אם היה לי סכין הייתי דוקרת אותך אם היה לי כסף הייתי מוכרת אותך אם היה לי שכל הייתי זורקת אותך בל מה לעשות שפשוט אני אוהבת אותך 17.I love red i love blue but most of all I LOVE YOU