חייבת עזרה!

לא שופטת

רק אומרת לך שללכת מלחתחילה למיון 3 שעות לפני כניסת חג כשבממוצע נשארים בין 6 ל-8 שעות במיון זה מראש לדעת שזה יגלוש לחג אבל זה באמת לא השיחה. אני רחוקה מלהיות רב ואם אישרו לך...טוב רק אומרת שמבחינתי לא היתי שואלת רב בכלל ולא הייתי הולכת רק אומרת לך את הרגשתי לפי מה שכתבת שלא היה נשמע כזה דחוף אם כן אז אני טועה

אפרתiש

New member
בחיים לא הייתי במיון

חשבתי שאני הטלכת שעה וחוזרת . וכל אחד וההחלטות שלו

אופירA

New member
מנהל
מסכימה - אין מקום לשיפוטיות

אבל יש מקום ללמוד לקחים. ורשמתי לעצמי, שלהדסה עין כרם לא כדאי להתקרב עם טבעת, כמו לרמב"ם (שזה אני יודעת מזמן). וכדאי שכולנו נרשום זאת לעצמנו. וכמו שאמרתי, נודע לי שבמעייני הישועה יודעים לפתוח את הטבעת חלקית. כדאי שכולנו ננהל רשימת שמות של מיונים עם אינפורמציה שנצברת פה במשך הזמן לגבי כל אחד מהם. אנחנו יודעים משרה, שזיו בצפת מצוין. באיכילוב יש הצוות של ד"ר סובחי. בסורוקה יש לא רק ד"ר אבינוח אלא גם ד"ר שחר וגם פרופ' מזרחי, וגם הכירורגים האחרים יודעים לפתוח חלקית. מה דעתכם שכל אחד ישרשר פה תגובה מהניסיון שלו, באיזה בי"ח הוא נכווה ואיזה בי"ח נתן לו שירות טוב, עם טבעת? גם אלו שכתבו על כך בעבר, יכתבו שוב, וכל אחד יוכל להרכיב לו רשימה לשעת חירום.

בבלינסון הם היו סבבה בפתיחת טבעת ובמיון

והיו ממש נחמדים אלי (והייתי שם בערב שישי ובלילה של שני) אמנם בפעם ה-1 שני רופאים לא הצליחו לדקור את הפורט במיקום המדויק ולשחרר את הפתיחה (כי הפורט ממוקם בצד שמאל של הבטן, ועדיין לא הורדתי מספיק במשקל כדי שהשומן בבטן ירד בצורה משמעותית). אבל בפעם אחרת שהלכתי לשם הרופא התורן הצליח על הפעם ה-1, והוא גם בא בגישה של אני לא רוצה לפתוח הכל, אני אפתח קצת ונראה איך את מרגישה...וזאת הייתה גם הגישה של הרופאים מהפעם ה-1 (אגב, אם הפורט היה בחזה סביר להניח שהם היו מצליחים בפעם ה-1 לפתוח) אז אפשר להוסיף את בלינסון לרשימה הטובה, לדעתי לפחות!

בי"ח מאיר בכפר סבא

יודעים לפתוח טבעת במיון- מניסיון:) מיון בבי"ח לניאדו בנתניה - לא(הם שלחו אותי למאיר). אפרתוש שתהיי בריאה אני ממש מזהה איתך. גם לי זה קרה... הכול יהיה בסדר רק אם ההגבלה ירדה ואוכל עובר יותר מדי טוב כדאי לסגור שוב ברבע או בחצי בעוד כמה שבועות...

debra36

New member
אני יכולה לגשת למיון סתם כך? אין לי איך להגיע

מחר לראשל"צ ומאיר יותר קרוב לי...כנראה מהימים החמים נסגר לי לגמרי..

הממממ....אני ניגשתי עם הפנייה

אני הלכתי בשישי אחה"צ למלר"מ שבאזור המגורים שלי (במהלך השבת הם לא לוקחים על השירות הזה תשלום, אבל פעם הלכתי לשם בשני בלילה והם גבו על התור 75 שקל אני חושבת). הסברתי לרופא את הבעיה ושאני צריכה הפניה למיון כדי שיפתחו את הטבעת כי כאב לי. כנראה שביום שישי הוא נתן לי את ההפניה בלי בעיה למיון כי הוא ידע שמן הסתם אני לא יכולה להגיע למנתח שלי בשישי בערב... אבל רצוי לגשת למיון עם הפניה (אחרת יקחו לך כסף ויכול להיות שאח"כ הביטוח יעשה בעיות ולא יחזיר). אגב - גם רופא משפחה יכול לתת הפניה למיון

למעלה