חייבת עזרה...

חייבת עזרה...

אני בת 24 יש לי חבר 4 שנים ויש לנו בעיה.. אני לא מצליחה להגיע איתו לאורגזמה בשום דרך ושום צורה, הוא הכי מבואס מזה כי הוא מאוד מנסה, אני נהנת והכל אבל לא מצליחה לגמור, יש לציין שאני מגיע לאורגזמה עם עצמי רק בעזרת זרם מיים ובשום דרך אחרת לא וניסיתי עם אצבעות ועוד.... וזה פשוט לא הולך לי סתם מציק ולא הכי נעים.... רק עם זרם מיים (והחשבון מיים מתפוצץ) אני מצליחה לגמור... מה אפשר לעשות ובאמת שניסינו הרבה שיטות והרבה דברים אבל אני פשוט לא נהנת מכלום חוץ מהזרם מיים גם לבד עם עצמי... זה כבר ממש מתסכל אותנו...

שלום בשובי דובי

בעיה מה את מספרת זה בעיה מוכר בתחום הטיפול הסקסיסטולוגי. מה נשים מתרגלת לגירוי חזק עם זרם מים, או עם ויברטור, לא יכול גומרת מגירוי חלש יותר. מה כדאי זה לנסות מוריד לחץ מים ולאט מתרגל אוהבת גם מגע חלש יותר. מנסה קודם עם עצמך לבד לענג אותך בדרכים נוספות אלטרנטיביים, ומה מנסה קוראת ספרות אירוטית, מתרגלת מגע בחוזקים שונים, ומנסה מוצאת נקודה נעים לך גם אם לא גומרת. אחרי מצליחה גומרת לבד מלמדת בן זוג של את איך נעים. אם לא מצליחה לבד, ממליצה לך פונה במרפאה מה סקסיסטולוגי מה עוזרת לך להגמל מגירוי זה חזק זה.

galngal

New member
זו כבר התחלה טובה

ישנם נשים שלא מצליחות להגיע לאורגזמה כלל, כך שאת כבר בנקודת פתיחה טובה יותר. את יודעת שאת יכולה להגיע לאורגזמה ואת גם יודעת כיצד, גירוי ישיר על הדגדגן באמצעות זרם המים. תנסו להוסיף למיטה אביזרי מין , ומשם השמים הם הגבול.. בהצלחה. :)

למעלה