חייבת עזרה

Velma Kelly

New member
חייבת עזרה../images/Emo70.gif

כבר איזה 6 חודשים שאני נאלצת להודות בזה (זה פשוט לא מתאים לי..) ואני די מאוהבת בילד מהכיתה שלי. מה לא עשיתי כדי שהוא ישים לב? אפילו אמרתי לו כמה פעמים אבל הוא תמיד חושב שאני צוחקת גם כשאני אומרת אני רצינית. כשכל החברים באים אליי הוא גם בא, הוא תמיד בהתחלה מנסה לשחק אותה לא יכול אבל בסוף הוא תמיד מגיע - הוא יילך לאן שחברים שלו הולכים. אני בקשר ממש טוב עם חברים שלו ואני לא חושבת שזה בגלל חברים שלו כי לחבר הכי טוב שלו (שאני בקשר טוב גם איתו) יש חברה. כמה פעמים הוא כבר התנהג כאילו הוא מעונין כאילו הוא מבין אבל יום אחר כך כאילו כלום. בטיול בגלל שאני רבתי עם חברות שלו כל החבורה שלו כולל אותו דאגו לי והוא פינה לי מקום לידו באוטובוס. חברות של חברה שלי אמרו שהוא מתנהג כמו ילד בן 4 ולא שם לב לבנות כי כל החיים שלו הוא מסביב לחברים שלו - החברות האלו הם חברות של החבר הכי טוב שלו.. (בילבלתי אותכם?) בקיצור כבר חופש גדול, שנה הבאה אנחנו לא באותה כיתה והוא עדיין אטום כמו נעל! הייתי רוצה שלפחות יגיד לי שהוא לא מעוניין כדי שאני יפסיק לבזבז את הזמן שלי.. ואולי הוא כן מעוניין ופשוט באמת אטום.. מה עושים במקרה כזה? אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות, אני חייבת לדבר עם אנשים נטרלים..

את חייבת!

את חייבת לקחת אותו לשיחה דחוף! תדברי איתו ב4- עיניים, הוא חייב להבין! הוא בטח לא עד כדי כך אטום!! תגידי לו שאת רוצה לדעת מה הוא מרגיש כלפייך! טוב, שיהיה... בהצלחה!!!

the bitch grl

New member
האמת? ../images/Emo110.gif

מכל הבלאגן הזה הבנתי שאו שהוא מעוניין בך אבל מת מפחד (לי היה סיפור כזה פעם), או שהוא אוהב אותך בתור ידיד.
לדעתי, זה מה שאת צריכה לנסות לגלות עכשיו...

Velma Kelly

New member
החברים הטובים שלו..

רואים אותי כאחת מהם יענו אחת מהבנים ומתחייסים אליי ממש יפה דואגים לי והכל. אבל כשהוא איתם והם נגיד צוחקים איתי וזה אז הוא פחות הוא כאילו איתו כי הבנים שם. אז אני לא יודעת עד כמה הוא רואה אותי כידידה שלו..

ODana

New member
אני ד"ר לאהבה../images/Emo23.gif

ולי זה נשמע שהוא פשוט מת מבושה לקחת את זה הלאה. נראה לי שהוא ממש דלוק עלייך, אבל לא יודע כל כך מה עושים עם זה. אני במקומך הייתי מזמינה אותו לאיזה פיקניק בפארק, משהו חמוד כזה ורומנטי. או אולי לסרט ב dvd עם פופקורן. משהו כזה שלא יביך אותו יותר מדי, אבל שיהיה אפשר גם להיות ביחד בלי כל החבר'ה. ולא להלחיץ אותו. לאט לאט לתת לו ביטחון שזה לא כזה ביג דיל. ורק אחרי שאת רואה שהוא משתחרר, ליזום התקרבות. ללכת על אינטימיות, אבל בלי דיבורים על אהבה וזוגיות וכל זה. כי נראה לי שהוא פשוט לא יודע מה עושים עם זה ונלחץ. מה את אומרת??

Velma Kelly

New member
מממ..

ניסיתי פעם, זה לא ממש הלך.. אבל אולי עבר מספיק זמן כדי לנסות שוב
תודה

למעלה