חייבת עזרה!!

חייבת עזרה!!../images/Emo7.gif

ראיתי לפני כמה זמן שילדה כתבה שהיא ראתה את הקליפ של שרית "על המזח" מ "חוק החיים" וכשראיתי את ההודעה הזאת אני מזה בכיתי!!!! אם למישהו יש את הקליפ הזה הוא יכול לשלוח לי? אם כן אז 292946261 מי שישלח את הוא ממש ממש ממש ישמח אותי

ראיתי תקליפ הזה זה מדהים../images/Emo9.gif

יש תקליפ הזה בסירטון של חוק החיים ויש לי את רק בדיסק ואני לא מצליח להעלות את זה למחשב. סורי..

Music4Life

New member
יש את זה בקלטת של "חוק החיים" נכון

וניתן להשיג את זה במשרד, ובחנויות המוזיקה גם. בתחנה המרכזית ראיתי את קלטת הוידאו אבל עזבי...במשרד יש את זה כמובן. קליפ מ-ד-ה-י-ם, גם אני רוצה אותו...ואני אשיג בקרוב... מאד מרגש ושריתוש מתוקה שם. בקיצור אהבתי

Music4Life

New member
יהב

המשרד פתוח רוב שעות היום. בין 10 בבוקר עד השעה 18 בערב הוא יהיה פתוח. לכי ותקני לך. ימי שישי ושבת הוא סגור!

זו לא אני..זו מישהי אחרת...!!

זו לא אני בכלל..חח..ניבה את צריכה להתרגל לשם המשתמש שלי"שרית חדד בנשמה" ולא משהו אחר..חחח טוב לא משנה.. בי ניבלה..

הינה ניבה ענתה לך...

המשרד פתוח רוב שעות היום. בין 10 בבוקר עד השעה 18 בערב הוא יהיה פתוח. לכי ותקני לך.

Music4Life

New member
וואי יהב את ממש חדשה בזה הא? ../images/Emo13.gif

מי זה??? טוב, את כנראה מעריצה ממש חדשה אם לא מכירה את עובדי המשרד של אי ג'י הפקות (או מיס מיוזיק הפקות) יש במשרד כמה עובדים. 2 הבחורות שאחראיות לניהול ההפקה של המשרד הן: עדי נגל ומירב יפרח. סבבה? מירב אחראית יותר לכל הקשור בהופעות ותשלומים, ועדי בכל הקשור במעריצים, והאינטרנט ועוד.... אבל את יכולה לדבר או עם עדי או עם מירב, השאלה שלך נוגעת לשתיהן. עדי ומירב הן מנהלות ההפקה של המשרד. תגידי נעים להכיר

Music4Life

New member
חשבתי שאת שואלת על מירב או עדי

אופס..ובכל מקרה, אם לא ידעת, הנה עכשיו את יודעת. ומזה מי זאת ניבה? הלווו...הכל בסדר איתך יהב? חחחח איפה את חיה ילדה?

למעלה