חייבת עזרה

חייבת עזרה ../images/Emo5.gif

היי אנשימים, יש לי בעיה קטנה-גדולה..... רציתי להוריד את "נטקס" למחשב שלי... יש שתי דרכים להורדה: אחת בו במקום והשניה ע"י זה שהתוכנת התקנה תישלח את זה לאימייל שלי. בדרך הראשונה נפתח לי חלון ריק והגיעה הודעה על משו של פקדי ACTIVEX והגדרות הבטחה שלא נותנות לפתוח ת´חלון בצורה מושלמת. לכן פניתי לנסות ת´דרך השניה... זה הגיע לי להוטמייל והורדתי את זה זה ירד בתור קובץ EXE (עם הסמל של "חלונות"-שמראה שאפשר לפתוח את זה רק ע"י "פתיחה באמצעות".....) לא ידעתי מה לבחור ולכן אני תקועה עכשיו אם משו שלא עובד..... ניסיתי כמה פעמים להוריד את זה, כל פעם מחדש וזה לא עזר.... סליחה שכתבתי סיפור...פשוט רציתי שתבינו ת´בעיה טוב:)) תודה ענקית על העזרה שאני בטוחה שתגיע ביי

גלי®

New member
בד"כ , העתקה של קובץ כזה לספריה

חדשה שיצרת , או גרירה שלו לשולחן העבודה ופתיחה באמצעות העכבר , מתקינה את התוכנה !!!

esti_prikit

New member
ממש לא מבינה מה עשית

netex יורד כקובץ exe שני קליקים עליו והוכנה מותקנת, בהפעלה הראשונית של האקספלורר בוחרים הפעלת נטקס ללא רישום וזהו. יכול להיות שעם ההפעלות השגויות שלך יש לך כעת התקנות חלקיות של הנטקס שמפריעות להתקנה רגילה. חוץ מזה התקנתי נטקס אצל ידידם ולעצמי עשרות פעמים כמו שתארתי לעיל אף פעם בלי שום בעיה.

פילנפיל

New member
קודם לשמור

תשמרי את הקובץ מהדאל לדיסק ןתנסי להפעיל משם אולי זה יעזור

תודה על העצות אבל....

לא ממש נראה לי שהבנתם ת´בעיה.... אני חייבת לפתוח את זה באמצעות "פתיחה באמצעות" ובאה לי רשימה של מלא דברים ואנ´לא יודעת מה לבחור!!! אגב, העצה של גיל לא ממש עזרה, בכל אופן תודה.... מקווה שתבינו עכשיו טיפה יותר טוב.... אגב, אין אפשרות להפעיל את זה דרך הדואר-אלקטרוני.... אולי מישו יוכל להסביר לי איך לשנות ת´הגדרות הבטחה שאוכל להוריד את זה ישר מהאתר שלהם??? תודה בכל אופן יאללה ביי

הנשוי

New member
חבל שלא ציינת איזה מערכת הפעלה...

יש לך ובאיזה שפה אסביר לך מה לעשות בעברית ואם תצטרכי תתרגמי בעצמך לאנגלית כרגע בצד שמאל עליון של המסך תיכנסי לכלים --->אפשרויות אינטרנט ---->אבטחה--->תבחרי באופציה התאמה אישית ושמה תורידי את רמת האבטחה לבינוני

הנשוי

New member
אפשרות נוספת........

להשאיר את רמת האבטחה ללא שינוי אך לשנות מתחת להגדרות הספציפיות של ACTIVEX להוריד את הוי מ DISABBLE ולהעביר לENABBLE

הצלחתי, אבל....

אני לא יודעת איך משתמשים בתוכנה הזו. אם מישו יכול להסביר לי. תודה יאללה ביי

למעלה