חייבת עזרה יעוץ...

YeLLOw AnGeL

New member
חייבת עזרה יעוץ...

תראו הסיפור כזה, יש ילד שאני אוהבת מאוד, והוא אוהב אותי(לפי מה שהוא אומר) זה נשמע הכי אמיתי בעולם!!!! עכשיו דיברתי עם ידידה טובה שלו שהכרתי מזמן והפסקנו לדבר היא שאלה אותי אם הצעתי לו חברות ואז היא אמרה שאני מכוערת והוא לא ירצה אותי(למרות מה שהוא אמר) שאלתי אותה איך היא יודעת היא אמרה שהיא יודעת וזה לא עניני, התקשרתי אליו והוא לא עונה אני לא יודעת מה לעשות

d@r121

New member
מה את מקשיבה לחברה שלך?

או יותר נכון חברע, היא רק רוצה ברעתך ולנסות לדרדר את הבטחון העצמי שלה מכוערת היא בעצמה. לכי לילד שאת אוהבת וככה בעדינות תשאלי אותו מה הוא עושה בערב ואם בא לו שתקפצי אליו "כי לא הבנת משהו בפיזיקה גרעינית המקצוע שהוא הכי מצטיין בו" וככה לאט לאט ובעדינות תתחברי אליו. אם זה לא עוזר תציעי לו ולעוד כמה חברים לשחק את משחק NEVER ותדאגי שבמשימה ידאגו שאת תנשקי אותו

YeLLOw AnGeL

New member
תודה דור ../images/Emo13.gif

אבל הוא יודע כמה אני אוהבת אותו והוא אמר לי שהוא אוהב אותי ומטורף עליי... ואנחנו מדברים כל יום ובאמת מרגישים אותו דבר, עכשיו הוא בטיול שנתי ולא יכול לענות... והיא ידידה טובה שלו אז לא יודעת...

d@r121

New member
נו אז מה הבעיה?

את הבעיה הכי קשה והכי מסובכת כבר פתרת את יודעת שהוא מת עלייך! אל תציקי לו בטיול השנתי, תני לו להנות אחרי שהוא יחזור לכי אליו ובדרך הכי ישירה תשאלי מה אתה עושה ביום שישי (וזה הזמן להזכיר שיום האהבה מתקרב) והידידה? אני אשווה אותה כאן למפלצת של ESC האחראית על הבטחון העצמי שימי עליה פס רחב ושתלחי אותה שתחפש מי...

YeLLOw AnGeL

New member
אווף אני מפחדת...

היא שלחה לי את זה באיסיקיו "מי את חושבת את עצמך שאת תדברי עם אהובי עמית??? ולמה נראה לך שאתם תיהיו ביחד..ילדה יש לך בעיות נפשיות!!!!!" היא לא יודעת עליי ועליו, אני מפחדת שהיא תגלה היא תנסה לעשות הכל בשביל להפריד בינינו

resputin

New member
הילדה הזאת ממש דורשת שיכנסו בה,

הא? אממ... אני חושב שאת צריכה לדבר עם הבחור הזה שלך, ולוודא אכן שתצאו ביחד. ואחרי זה, ה'חברע' יכולה רק לאכול את עצמה ולהתפוצץ מקנאה- "אהובי", "את מכוערת", "למה שהוא ירצה אותך" פשוט צועק שהיא מקנאה שהוא בכלל מחזיר לך יחס כזה, ואל תשחקי איתה במשחק הזה שלה- תמשיכי בשלה, שימי עליה פס באורך הגלות ותראי אותה מתפוצצת מקנאה, (מה לעשות, מה שמגיע- מגיע.)

YeLLOw AnGeL

New member
אוקיי אני אסביר קצת

את הילד הכרתי באיסיקיו, לא נפגשנו עדיין... הוא לא גר בירושלים אבל יש סיכוי מאוד גדול שהוא עובר לירושלים ונוכל להיות יחד כבר דיברנו על זה... הילדה הזאת גרה רחוק ממני וממנו... אבל הם עדיין ידידים טובים האמת שהיא הכירה לי אותו...

De-Panther

New member
רגע רגע רגע... ואתם יודעים איך כל..

אחד מכם נראה?? לא אם את יודעת איך את נראת והוא יודע איך הוא נראה אלא אם את יודעת איך הוא נראה והוא יודע איך את נראת דיברתם בטלפון?? איך הוא יכול להיות מטורף עלייך וממש לאהוב אותך הרבה(כמו שאת אומרת) אם בכלל לא נפגשתם ומצד שני איך את בטוחה כל כך שאת אוהבת אותו כל כך את לא יודעת איך הוא מתנהג במציאות ולייד אנשים וזה דבר דיי חשוב בהתנהגות של בנאדם

YeLLOw AnGeL

New member
ראינו תמונות אחד של השני(ה)

ודיברנו בטלפון אני די יודעת את התנהגות שלו, הוא קצת שרוט ואני אוהבת את זה... אני אוהבת את האופי שלו ותמיד שאני מדברת איתו יש לי פרפרים בבטן(וגם לו...) החלטנו שאחרי שניפגש נחליט בקשר לחברות...

idanyd

New member
זהו, פנתר?

מישהי עזבה אותך, ואתה כבר נוטש את כל הרעיון הרומנטי? למה הכל חייב להיות אצלך שחור או לבן?

miss tamborin

New member
well...

בוא נגיד (באמת) שאני מכירה הרבה אנשים שנפגשו כי הם התאהבו/נדלקטו על מישהו באינטרנט..לחלקם (אהמ..) זה לא הלך ולחלקם זה הלך (חברה שלי יצאה עם אחד במשך שנה וחצי...)

resputin

New member
אתה מוכן אולי להרפות מהנושא?

אני מצטער, אבל זה הובא לידיעתי ולידיעת כולם פה, פעם אחת יותר די. תראה, מה לעשות שלא הלך בניכם, אבל אף אחד לא אמר שהחיים יפים, העתיד וורוד ועכשיו הזמן לשמוח. אז לא הלך- חבל. זה לא מכובד, ובטח שלא במקום, להציג מה שהלך בין שניכם כדוגמא מול כולם, או ככה "להעיר הערות מהצד" בקשר לנושא, עם נימה קלה של טינה בהם! ולסיכום: העם- רגלו נקעה. (ראס, מציג בגאווה את ה-85 שלו במבחן בלשון, באיה משפט ייחוד קל.)

miss tamborin

New member
כן אבל..

אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי..רק שזה לא סביר כ"כ... אני גם טוענת שלמרות שאתה מתאהב בבנאדם באינטרט בבן אדם שעומד מולך אתה צריך להתאהב מחדש כי זה בנאדם שונה לחלוטין.

למעלה