חייבת עזרה דחוף..

חייבת עזרה דחוף..

איך עושים לוגו כמו של השמיניה רק לכתוב משהו אחר נגיד כמו שעשיתם בפורום?? מישהו יכול לעשות לי כזה שבמקום השמניה יהיה כתוב "ההכתרה" ולמטה אין דבר כזה?? או לפחות להסביר לי איך???

shminia net

New member
כמו שכבר

כמו שכבר ענו לך עושים את זה עם תוכנת גרפיקה. ובשביל לעשות את זה בול גם דרוש הפונט הנדיר והמיוחד הזה. בעיקרון יש לי את הפונט אבל קיבלתי אותו בתוקף תפקידי כמנהל אתר השמיניה.נט,ונאסר עלי לפרסם אותו סורי.

ואין מצב שאתה עושה לי אחד??

אין לי שום רצון בפונט עצמו ז"א יש בעיה עם לעשות אחד כזה??

shminia net

New member
כנסי

בעיקרון אני יכול להכין את הכתב עם הפונט המיוחד, אבל את הכנפיים ומה שמסביב אני לא יודע לעשות...

סבבה את הכנפיים אני יכולה לסדר

בפוטושופ אז אתה יכול להכין לי את הכתב הזה ושיהיה כתוב "ההכתרה" אין דבר כזה??

Fuhrer

New member
אתם יודעים שלפונט הזה

קוראים אפרת ? [ efrat ] ותמיד בתרגומים של סדרות אז תראו שכותבים את שם הסדרה בעברית משתמשים בפונט הזה יש מצב שיש אותו לכמעט כולם במחשב ... כי לי משום מה יש אותו...

Fuhrer

New member
אהה ועוד משהו חביב

הכנפיים האלו היו פעם אם אני לא טועה בשימוש ששטוס ( שגם אותו אם אני לא טועה יצר גיורא חמיצר ) פשוט בששטוסים הראשונים חילקו לקפטנים של כל קבוצה כנפיים כאלו כי זה התבסס על הכנפיים של חיל האוויר או משהו כזה בעע לא זוכר כבר כי אז בראשון במשימות היו להם חליפות של אנשים מחיל האוויר כי אחותי הייתה בששטוס הראשון בגלל זה אני זוכר למרות שזה היה ממש ממש ממש ממזמן שנת 1993 אם אני לא טועה ...

shminia net

New member
לפונט קוראים אפרת

לפונט קוראםי אפרת ואין אותו בכל מחשב

Fuhrer

New member
זה מה שאמרתי שקוראים לו אפרת

אבל משום מה יש לי אותו במחשב :S ...

למעלה