חייבת עזרה דחוף....

חייבת עזרה דחוף....

למרות שלא מזמן זה היה עדיין אני צריכה ממש עזרה........... אז ככה אני צריכה לדעת איזה סרטים של אורלנדו יש כבר בישראל........ הכל כולל שר הטבעות כולל שודדי הקאריביים...... ואיזה יש כבר בארצות הברית ואיזה עוד לא יצאו וצריכים לצאת גם בארצות הברית וגם בארץ.........??????. פליז....... פליז זה ממש חשוב........

Number One1

New member
אוקי אז

יש לנו את שר הטבעות ושודדי הקאריביים שכבר באמת יצאו גם בישראל ואפשר למצוא אותם בדיוידי. יש לו גם סרט שנקרא "נד קלי" וניתן למצוא אותו רק בדיוידי. יש גם את טרויה שיצא בישראל והוא גם בוידאו ודיוידי, יש לו סרט שקוראים לו "קלציום קיד" והוא לא יצא בישראל ונראה לי שגם הוא לא יצא... אמממ מה עוד, אה, יש את קינגדום אוף הבן שיוצא רק במאי
ואת הסרט heaven שאין לי מושג אם הוא יצא בישראל או לא (מה נסגר עם הסרט הזה כבר?!?!??!
). ויש את אליזבתטאון שיוצא רק ביוני-יולי
ו... זהו מקווה שעזרתי לך
אה, אפרופו קינגדום אוף הבן, אני בשלבי עשייה של פרק שני ל"קינגדום אוף גבר גבר (וגם נשים)"....

למה??.

למה קלציום קיד לא יצא לישראל???????. (כוס אמק זה הסרט שהכי חיכיתי לו) ואל מה מסופר " קינגדום אוף אייבן"? (סליחה עם יש טעיות בשם)

Number One1

New member
למה קלציום לא יוצא?

זה מה שאני מנסה לברר במשך כללללל הקיץ... ספאם
אמממ שנייה אני כבר יתן לך הסבר על קינגדום אז עוד מעט כי אמא שלי רוצה מחשבי

Number One1

New member
תקציר קצרצר ומקוצר של

קינגדום אוף הבן: במאי: רידלי סקוט נכתב על ידי: וויליאם מונהאן סוג: דרמה, רומנטי, מלחמה במהלך מסע הצלב במאה ה12, נפח צעיר בשם יואל מוביל את אנשי ירושלים למאבק על עתידה של ירושלים היהודית. הצוות: אורלנדו בלום- יואל ליאם ניסן-אבא של יואל דוד ת'ווילס-רופא,כומר אווה גרין (סוטת המין)-הנסיכה (עלק...)

ועכשיו תחשבו על זה,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שבמקור זה היה אמור להצטלם באמת בירושלים...
אתן קולטות?!?

פרפר16

New member
אשכרה כל הסרטים השווים לא

יוצאים בישראל באסהההההההההההההה

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifאשמח אם פעם

הבאה תשרשרי את השאלה במקום לפתוח כתום חדש. אלא אם כן, מה שתגידי יכול להביא לדיון. טודע:]

למעלה