חייבת עזרה דחוף!!!

catherin

New member
חייבת עזרה דחוף!!!

אני מכינה עבודה לבי"ס על ג'וני דפ... העניין שהוא שאני חייבת תמונות שלו מגיל 0 עד עכשיו.. מישהו יודע איפה יכולה למצוא תמונות שלו בתור תינוק ועד היום?? בבקשה תעזרו לי, זה חשוב!!!!

in love2

New member
מצאתי

זה הכי צעיר שמצאיתי http://johnnydeppfan.com/kids/thekids.htm

אכן כן :X

אגב הייתי פעם באיזו חנות והיה שם ילד קטן שהיה קופי של ג'וני בתמונות שלו עם השער הקצר יותר. רציתי לחטוף אותו :|

Vivi Sparrow

New member
חחחחח מסכנה

מקבלת התקף כל פעם שהיא רואה ילד שהוא קופי של ג'וני :|

מה פתאום!?../images/Emo58.gif

ספנסר לא רוצח! הוא רק מכניס בחורות להריון בניגוד לרצונן אני לא רואה בזה משהו רע

Vivi Sparrow

New member
זה גם רע ../images/Emo58.gif

ואני מעדיפה שאת תישארי כמו שאת ולא רעה כמו אחרי שספנסר דפק את ג'יליאן. פליייייייז אל תשתני love you as you are don't change yourself

Eowyn of Rohan

New member
כל כך אהבתי את הקטע הזה!!../images/Emo58.gif

מים וחשמל זה טוב
. מה שמוזר בסרט זה שהחייזר הזה זיין את האישה ובסוף נכנס בגוף שלה וילד את שני החייזרים האלה.. לכו תבינו חייזרים.

../images/Emo58.gifאילו הייתי ג'יל

במקום לרצוח אותו הייתי אונסת אותו >:) האם זה רע לחשוב שגבר הוא סקסי להפליא כאשר מחשמלים אותו?

../images/Emo58.gifלאאאאאא

זה הכי שווה!!!! אני לא אהיה רעה (אני עכשיו דיי רעה לא? :| ) כי אני לא אהיה פוסטמה כמו ג'יל ואנסה לרצוח אותו (פור פאק סייק אישה מי מנסה לרצוח גבר שנראה ככה?!?!?!) אני אתן לו לדפוק אותי כמה שהוא רוצה ואלד לו מיליון תאומים מרושעים! בוהאאההאהאהאההא האה אהאהאההא אהאהאהאהאה

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo58.gif עדיף שלא...

אולי את עכשיו רעה אבל אם ספנסר היה דופק אותך היית פי מיליון יותר רעה. וכל כך כאב לג'יליאן!! כאב אטומי וזה לא כל כך פשוט. :|

אני אוהבת כאב ../images/Emo123.gif

מה רע בלהיות רעה פי 6 ממה שאני עכשיו?
אני וספנסר נגדל את ילדינו הנרשעים בכפר איטלקי קטן ונאכל פיצה כל היום הא החיים הטובים

למעלה