חייבת עזרה דחוף !!!

חייבת עזרה דחוף !!!

אני בשיעור 18 והמורה שלי דוחף אותי מהר ככל האפשר לעשות תאוריה (וטוב שכך) קודם היו הבגרויות ומחר (שאפשר לעשות בעיר שלנו פעם בשבועיים) אני לא יכולה ! מה עושים
המורה לוחץ ומחכה לתשובה חיובית ממני! ולא מסכים להמשיך את השיעורי נהיגה בלי תאוריה ע-ז-ר-ה ממכם!

mc bige

New member
מה זה לא מסכים....

למה מי הוא בכלל מה אכפת לו אם תקחי תאוריה בשיעור 200!!!בינתיים את משלמת לו אז שיסתום ת'פה..!!!! ובאמת כדאי שתעשי כבר תאוריה את שיעור 18....זה דיי מאוחר.... ואם את לא יכולה מחר אין מה לעשות תעשי את זה רק עוד שבועיים!!!

be_roo

New member
חשבת אולי שמדובר בשיקול מקצועי../images/Emo35.gif

שיש שלב שבו אין טעם להמשיך לעבור שיעורים מעשיים מבלי שיש לך את הידע התיאורטי הבסיסי הנדרש? יש מורה שלא חושב רק על כסף ועל עוד שיעורים ורק איכות הלימוד חשובים לו, וגם זה לא טוב

לא אמרתי שזה לא טוב !!

להפך , זה מעולה שהוא דואג לי! אם לא צייניתי למדתי תאוריה כ-90 אחוז (חוץ מהמנוע) ככה שיש לי ידע ואני לא סתם נוהגת בלי לדעת כלום .. . .

mc bige

New member
נו בסדר אבל היא לא יכולה מחר

לעשות.... אז אין מה לעשות אז מה המורה מאיים עליה שאם היא לא עושה הוא לא ילמד אותה יותר?! מה זה צריך להיות היא משלמת לו וככה הוא מתייחס אליה...אפילו שזה נותן דחיפה ואקט של הפחדה לתלמידה וזה... אבל עדיין אסור לו ככה לאיים שהוא יפסיק... מה לעשות שהיא לא יכולה לעשות מחר...

mc bige

New member
מנצל את השרשור :)

מישהו יודע באיזה ימים אפשר לגשת לתאוריה במשרד הרישוי בחולון? ובאיזה שעה אפשר לגשת?

פהpumiky

New member
אז מה לעשות, תצטרכי לדחות קצת

את שיעורי הנהיגה ולעבור תאורייה....זה טיפשי להגגר עם השיעורים כל עוד אין לך תאוריה ביד...

be_roo

New member
לעשות את התיאוריה בישוב אחר

לא ציינת כמובן איפה את גרה ומה יכולת התחבורה שלך, אבל את תמיד יכולה להגיע למקום בו מועדי הבחינות תכופים יותר ולעשות שם. כשאני למדתי גרתי בת"א ונבחנתי בחולון כי זה התאים לי יותר בשעות.

פרטנר

New member
פשוט מאוד

מורה הנהיגה זקוק לטפסים של תלמידים שעברו תיאוריה כיוון שכך הוא מקבל את הקצעת ה"טסטים" שלו ממשרד הרישוי ועל כן ככל שתלמידים יקדימו ויעברו את התיאוריה יהיה למורה יותר טסטים שממנו יהנו תלמידיו(זמינות טובה יותר ופחות זמן המתנה בין הטסטים). וכמובן שתמיד עדיף שתלמיד ישלוט טוב יותר בחוקים ובתמרורים.

למעלה