אני בשיעור 18 והמורה שלי דוחף אותי מהר ככל האפשר לעשות תאוריה (וטוב שכך) קודם היו הבגרויות ומחר (שאפשר לעשות בעיר שלנו פעם בשבועיים) אני לא יכולה ! מה עושים
המורה לוחץ ומחכה לתשובה חיובית ממני! ולא מסכים להמשיך את השיעורי נהיגה בלי תאוריה ע-ז-ר-ה ממכם!
למה מי הוא בכלל מה אכפת לו אם תקחי תאוריה בשיעור 200!!!בינתיים את משלמת לו אז שיסתום ת'פה..!!!! ובאמת כדאי שתעשי כבר תאוריה את שיעור 18....זה דיי מאוחר.... ואם את לא יכולה מחר אין מה לעשות תעשי את זה רק עוד שבועיים!!!
שיש שלב שבו אין טעם להמשיך לעבור שיעורים מעשיים מבלי שיש לך את הידע התיאורטי הבסיסי הנדרש? יש מורה שלא חושב רק על כסף ועל עוד שיעורים ורק איכות הלימוד חשובים לו, וגם זה לא טוב
לעשות.... אז אין מה לעשות אז מה המורה מאיים עליה שאם היא לא עושה הוא לא ילמד אותה יותר?! מה זה צריך להיות היא משלמת לו וככה הוא מתייחס אליה...אפילו שזה נותן דחיפה ואקט של הפחדה לתלמידה וזה... אבל עדיין אסור לו ככה לאיים שהוא יפסיק... מה לעשות שהיא לא יכולה לעשות מחר...
לא ציינת כמובן איפה את גרה ומה יכולת התחבורה שלך, אבל את תמיד יכולה להגיע למקום בו מועדי הבחינות תכופים יותר ולעשות שם. כשאני למדתי גרתי בת"א ונבחנתי בחולון כי זה התאים לי יותר בשעות.
מורה הנהיגה זקוק לטפסים של תלמידים שעברו תיאוריה כיוון שכך הוא מקבל את הקצעת ה"טסטים" שלו ממשרד הרישוי ועל כן ככל שתלמידים יקדימו ויעברו את התיאוריה יהיה למורה יותר טסטים שממנו יהנו תלמידיו(זמינות טובה יותר ופחות זמן המתנה בין הטסטים). וכמובן שתמיד עדיף שתלמיד ישלוט טוב יותר בחוקים ובתמרורים.