חייבת עזרה דחוף

babygirl 10

New member
חייבת עזרה דחוף

הקטנה שלי בת שבועיים וחצי יונקת הנקה מלאה כל שלוש שעות בערך ביומיים האחרונים היא יונקת משני הצדדים - כל צד בערך 15 דקות קצת נרדמת בין לבין כך יוצא שכל האכלה נמשכת בערך שעה + א ב ל אחרי שאני מחליפה טיטול וכבר מרדימה אותה היא מתחילה לבכות ב ה י ס ט ר י ה היא פשוט נעשית רעבה ויונקת שוב פעם שלישית והיום אפילו היא ינקה פעם רביעית בשעה וחצי יוצא שהיא כמעט לא ישנה היא נרדמת לחצי שעה בערך ואז שוב כל התהליך מחדש אני עייפה ומותשת ומרגישה שאני כל היום מניקה חשבתי שאולי החלב שלי לא מזין מספיק אולם אני מחליפה לה בערך 8 טיטולים ביום של קקי ופיפי אז נראה לי שלא זו הבעיה אבל אם לא זו הבעיה מה כן??? צריכה קצת שינה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Revili

New member
אין חלב לא מזין...

פשוט לא קיים דבר כזה, החלב שלך תמיד מזין ובצורה המושלמת עבור התינוקת שלך. מה שאת מתארת יכולה להיות קפיצת גדילה...עפ"י "הספר" צפויה קפיצה כזו בסביבות גיל שלושה שבועות. התינוקת שלך נסה להגדיל את כמיות החלב שלך ולכן יונקת "סביב השעון". אם זו אכן קפיצת גדילה, זה לא ימשך עוד הרבה והיום-מחר אמורים להפתח מרווחים קצת יותר גדולים בין ההנקות. מה לעשות בינתיים...הכי טוב, להודיע לכולם שלא יחפשו אותך, להכנס למיטה יחד עם התינוקת ולא לצאת עד שיעבור זעם. פשוט להניק ולישון יחד איתה ולקום רק אם מוכרחים. סדרי שיהיה לך נוח, קרבי את המיטה לקיר כך שהתינוקת תהיה בינך לבין הקיר ונסי לישון כמה שיותר. בנוסף, לפחות בשבת תני לאבא לעזור...שימו את הקטנה עליו במנשא צמוד לגוף ותני לו להסתובב ולהרגיע אותה בין ההנקות. מה לא לעשות - לא לתת בקבוקים ולא לחשוב שיש בעיה עם החלב שלך....מתן בקבוקים יעשה בדיוק את הדבר ההפוך ממה שדרוש, זה יקטין את ייצור החלב אצלך ואז באמת תהיה בעיה. אני מקווה שעד יום ראשון המצב ישתפר...ספרי מה קורה ובהצלחה.

Revili

New member
ראיתי ששאלת כאן לפני כמה ימים...

האם את עדיין משתמשת בפטמות סיליקון? האם יש לך כאבים/פצעים/סדקים בפטמות?

babygirl 10

New member
הי

תודה על ההתייחסות הפסקתי להשתמש בפטמות סיליקון כרגע היא יונקת בלי פניתי לרופא שלה ששלל שיש איזה שהיא בעיה עם ההנקה שיוצרת כאבי בטן וגזים ובכל מקרה נתן לי תרופה MYLICOM של ג'ונסון בינתיים לא היה צורך להשתמש בגלל שאין (טפו טפו טפו) לה הפטמות שלי בסדר אני משתמשת אחרי כל הנקה במשחה של מדלה אני מקווה שנעבור את היומיים שלושה האלה כי אתמול כמעט התייאשתי ונתתי סימילאק אבל בעלי הצליח להרגיע אותי ואותה מתי מתרחשת עוד קפיצת גדילה? שאלה נוספת מתי ומה כדאי לאכול בין ההנקות במיוחד בלילה? האם לאכול בסיום הנקה לקראת ההנקה הבאה או לאכול ממש לפני שמניקים? כשהקטנה שלי מתעוררת אין לי זמן להתמהמהויות היא חייבת לאכול ולא כל כך נותר לי זמן לאכול תודה ושבת שלום

Revili

New member
ממשיכה

אני שמחה לשמוע שאת מניקה בלי פטמות סיליקון ושאין כאבים או פצעים. המשיכי להקפיד על האחיזה של תהינוקת את השד כי זה המפתח להנקה מוצלחת. קפיצות גדילה עפ"י הספר מתרחשות בגיל 3 ו-6 שבועות, 3 ו-6 חודשים...אך זה לא חייב להיות כך ולא תמיד מרגישים שיש בכלל קפיצת גדילה. אין משמעות לזמן שאת אוכלת, זה רק עניין של העדפה אישית ונוחות שלך. את יכולה לאכול אפילו תוך כדי שאת מניקה אותה. אני מניחה שכיוון שההנקות מאד צפופות ולא צפויות כרגע, לא נותר לך הרבה פנאי, אז השתדלי לאכול מיד שאת מסיימת להניק ולכי לנוח בעצמך....לא חייבים לאכול ארוחה גדולה וארוכה, גם הרבה ארוחות קטנות יכולות להיות טובות באותה מידה.

למעלה