חייבת עזרהה..דחוף..
היי אנשים, בוקר טוב
אני דתיה, אבל לא אחת שהולכת עם חצאיות וכל זה..אני לומדת בבית ספר חילוני, אבל אורח החיים שלי הוא דתי. זאת אומרת, שאני לא נוסעת בשבת, לא רואה טלויזיה, לא מדליקה מחשב, לא אור, לא אש.. שום דבר.. קיבלתי צו ראשון הלכתי למיונים וזימונים שנקבעו לי, נקבע לי תאריך גיוס (16.7.2007-אוטוטו). בימים האחרונים אני מתחילה לפקפק ברצון שלי ללכת לצבא. הגעתי למצב שכשאני הולכת ברחוב ורואה חיילות אני שואלת אותן האם כדאי להתגייס, ולכולן אותה התשובה- לא!! יש בי את הרצון לעשות שירות לאומי, כי אני מאמינה שזה יעיל יותר מלשרת בצבא, כי בשירות לאומי אני משרתת את הקהילה, ולא את המפקדים שלי... אני גם לא חושבת שאני אעמוד ביחס הנוקשה שבצבא, אני יודעת שאני נשמעת מפונקת, אבל הייתי בגדנ"ע והיחס הנוקשה והמזלזל הבהיל אותי. אני מפחדת שאני לא אעמוד בטירונות ואני אשבר. אני גם מאוד קשורה לבית ולמשפחה. מצד אחד, אני רוצה להתגייס רק כי אני מפחדת שבעתיד, כשארצה בע"ה, להתקבל לעבודה, כשייראו ששירתתי בשירות לאומי יעדיפו על פני בנות ששירתו בצבא, וגם אני מפחדת מהתגובה של הסובבים אותי, החברות שכן יתגייסו. אני יותר נוטה לכיוון של שירות לאומי, אבל מפחדת להתחרט על החלטתי בעתיד. אני מאוד מאוד אודה לכם אם מישהו יוכל לתת לי קריטריונים שבכך אוכל להגיע להחלטה הנכונה. ואם זה אפשרי, אז גם אשמח לקבל מידע ואתרים על שירות לאומי.
היי אנשים, בוקר טוב