חייבת לשתף

אתי1000

New member
חייבת לשתף

ראשית, אני אתחיל ואכתוב שעל אף שאני לא שותפה פעילה בפורום, אני בהחלט שותפה סמויה, לא מפספסת אף הודעה, אך למרבה הצער אני לא מצליחה להביא את עצמי ולכתוב. אז קודם כל הרבה הרבה בריאות למשנה מזל היחידה. מחזיקה לך אצבעות. שנית, יושב לי משהו על הלב ואני חייבת לספר למישהו, לסביבה הקרובה אני לא מספרת כדי לא להרוס שמחה. אחותי ילדה, נולד לה תינוקי חמוד חמוד חמוד, אני מאוהבת בו מהרגע הראשון, אני רואה אותו מאז שהוא נולד (לפני חמישה ימים)כמה פעמים ביום, אנחנו שכנות וזה סבבה, אבל יכול להיות גם קשה. ברגע שאני לידם אני שוכחת הכל, מתמכרת לריח שלו מחליפה לו, עוזרת לקלח ונהנית מכל רגע. הבעיה היא שאני חוזרת הביתה כבר שלושה ימים המחשבות לא עוזבות אותי, אני לא אשקר ואגיד שאני לא קצת מקנאה, אבל בעיקר אני חושבת עד אין סוף מתי אני? איך? כמה? למה? ועוד ועוד ועוד, מה שהכי קשה שבחוץ אני משדרת עסקים כרגיל, אני לא רוצה להרוס ולהכניס שמחה בעצב. שלא כרגיל אפילו את בעלי אני לא משתפת כי הוא הסנדק ולא בא לי שהוא ישב על הכיסא ויחשוב כמה אני עצובה אלא שישמח ויתרגש מהמעמד, אני בטוחה שגם לו רצות מחשבות בראש ואני לא רוצה להוסיף לו את שלי. אני לא רוצה להיות עצובה אבל אני לא שולטת בעצמי אני מקווה שזה יעבור לי בעוד כמה ימים ואני אחזור ל"מינון נורמלי" (אם אפשר להגדיר את זה ככה) של מחשבות שתמיד קיימות. בנות, אני צריכה חוות דעת, אני מגזימה במידת ההשפעה של העניין עלי???? זה נורמלי או שאני "משתגעת"??? בכל מקרה הייתי חייבת לספר, תודה למי שהקדישה זמן לקרוא.

MAMALY

New member
אין יותר נורמאלי מזה../images/Emo24.gif

אנחנו לא נוכל להיות בהריון לבד לא נרגיש את התינוק בועט לנו בבטן ולא נחווה הריון על בשרנו. זה עצוב וקשה ומאכזב ומכעיס ועוד מליון תגובות רגשיות מכל הקשת בקטן ועד בגדול אז מותר לך ךהרגיש - כמו שמותר להתאבל כמו שמותר לבכות - מותר זה נורמאלי מה שלא נורמאלי זה שאת לא מספרת כלום לסובבים אותך - את כל כך חזקה בעניין כיא ני לא הייתי מסוגלת לשתוק הייתי מדברת על זה, אולי זה היה נותן קצת הקלה לפחות לבעל לספר.. - אז מזל שיש לך אותנו שנבין ונחבק הכי נורמאלי בעולם

אתי1000

New member
אני אספר

אני אספר לבעלי בטוח, זה הכי קשה לי, לדעתי הוא בהחלט מרגיש אותי ולא רוצה לומר כלום. אבל התזמון לדעתי חשוב, אחרי הברית אני אספר לו, בקשר לכל השאר.......נראה.

כל כך מבינה אותך ../images/Emo201.gif

התגובה שלך כל כך טבעית .. אם היית אומרת שקשה לך להיות בקרבת אחותך או הילד, הייתי מציעה לך לקבל ליווי מקצועי כי נראה לי שזה בלתי אפשרי להתנתק מהמשפחה לגמרי (אם כי כששוחחתי עם פסיכולוגית בנושא של הפונדקאות, היא בפרוש אמרה לי שזו תופעה ידועה אצל זוגות שעוברים תהליכים מסוג זה, כולל טיפולי פוריות - הכוונה להתנתקות מהסביבה המוכרת שלהם). אבל את מבטאת תחושה ורגש טבעי, אז תני לעצמך זמן להסתגל למצב החדש. והכי חשוב תאמיני שגם לך זה יקרה בקרוב. אני כן הייתי משתפת את בן הזוג שלי, אבל הכל עניין אישי ואת צריכה לדעת איך הוא מגיב אליך ולרגשות שלך. . . טוב שאת מסוגלת לשתף אותנו, בשביל זה קיים הפורום הזה !!!! הרי כולנו באותו מצב, ונתקלים בסיטואציות דומות (פחות או יותר) ... תאהבי את הילד של אחותך, אותה, את החיים כי בקרוב תרצי שהיא תאהב את ילדך שלך - בקרוב שולחת לך
גדול עם המון המון הבנה !!!

need1

New member
נורמאלי לחלוטין

ואני בטוחה שבעלך מרגיש אותו דבר,וחבל שאתם לא משתפים אחד את השני כי זה בהחלט יכול להקל.

אוי כמה הייתי בסרט הזה...

יש לי אחות צעירה ממני בכ4 שנים. 2 בנים מדהימים, הייתי איתה בלידות יחד עם בעלה המקסים, קניתי להם שמיים וארץ, הם היו יותר שלי משלה, היתה לי הרגשה שאלו הילדים היחידים שאריח בחיים שלי. בבריתות שלהם מתתי בפנים, קנאה אוכלת ויוקדת, בסקירות כשאמרו את המין בכיתי ממש, אבל אין מה לעשות, הפיצוי שלי הגיע אחרי די הרבה שנים, האחיינים שלי גדולים היום (12.5,8) אבל אני לא שוכחת את מבטי הרחמים מהמשפחה הרחוקה יותר, אבל לא שוכחת גם את ההבנה מצד אחותי הנהדרת, שבחיים לא הבליטה את הפריון שלה, ותמיד הבינה אותי (אני ישנתי אצלה חודש לאחר כל לידה כ"כ לא יכולתי להתנתק). יהיה בסדר, תאמיני לי, יהיה בסדר, את תהיי אמא והלב שלך ידע הרבה אושר. בטוח.

למעלה