חייבת לשתף

חייבת לשתף

אתמול נפלתי, ואיזו נפילה זו הייתה, הרגל כאבה לי בדיוק כמו אז כששברתי את הרגל למי שזוכר, בכל מקרה יצאתי עם חברות והיום בבוקר קמתי הרגל החליפה צבעים התנפחה והכאבים גברו, נסעתי לבית חולים כבר יודעת שיהיה לי גבס לחודשיים הקרובים אבל לא חבר'ה אין לי שבר.. לא יודעים מה כן אבל שבר אין לי.. כנראה שיש ניסים בעולם.. זהו, שיתפתי.

orityemini

New member
../images/Emo24.giffeel better!!!

try to rest!! dont walk on your foot, stay in bed. shabbat shalom, sending you my love from finland and hoping you will feel better. p.s. its freezing here!! today -17

1Shir

New member
רפואה שלמה../images/Emo101.gif ותרגישי טוב../images/Emo24.gif

ואני שוב חייבת להגיד- אוי ואבוי..
מצטערת שאני פולניה.. מקווה שהכאבים יעלמו כמה שיותר מהר!

andrew161

New member
תרגישי טוב...

ישעשו לך שוקו חם עם מרשמלו...זה תמיד עוזר

Gilliana

New member
אוייי, עינת... ../images/Emo7.gif

אני רק מקווה שזו לא אותה רגל ששברת (ונקעת). יש לך איזה ISSUE מאד רציני עם פגיעות ברגליים, זה ממש לא לעניין! אז קודם כל והכי חשוב - תרגישי טוב והחלימי במהרה וכמובן המשיכי לשתף ולעדכן אותנו.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

אם את עדיין מסוגלת לקחת את כל העניין בהומור, אני מקווה שזה אומר שאת כבר מרגישה טוב יותר. בכל אופן - לא סיפרת לנו איך הצלחת לעשות את זה. בדקו כבר אם אין קרע בגיד או בשריר?

הייתה לי אי הבנה

עם הגג של הבית שלי... אם את מבינה למה אני מתכוונת.. ועשו לי רנטגן ואמרו שאין שבר מעבר לזה לא עשו לי בדיקות נוספות..

andrew161

New member
אני יכול להבין אותך...

אני שברתי כול יד פעמיים...הן רצו להרגיש שוות... אני פשוט כול כך מרושל שאני נופל מהכול...

anatxf

New member
אז את יכולה להתחפש לפצועה... ../images/Emo101.gif

החלמה מהירה ושתרגישי טוב כמה שיותר מהר. ענת :eek:)

לא אמורים להתחפש?

אני באמת פצועה אז איזו מן תחפושת זו?? טוב, סתם האמת חשבתי להתחפש לפצועה אבל יצא לי המצברוח למסיבת פורים של המכללה שלנו זה לא כיף לבוא בלי לרקוד ואם לא רוקדים וכואבת הרגל גם לא כיף להשתכר אז מסקנה בלי אלכוהול ובלי ריקודים עדיף לשבת בבית ..

1Shir

New member
../images/Emo10.gifאולי בכ"ז תלכי תרקדי על רגל אחת?

אני לא רוצה שלא תבואי למסיבה.. מתי היא?

המסיבה היום ב 23:00

אבל אני לא אלך מכמה סיבות: אין לי תחפושת, יש מספיק מסיבות בחיי, לא בא לי ללכת איבדתי את החשק וזה לא כיף לרקוד על רגל אחת...

למעלה