חייבת לשתף

חייבת לשתף

היי לכולם. חייבת לספר לכם שהייתי אתמול בהופעה של "בית הבובות" ואני ממש חייבת לציין שהם מעולים! מוסיקה משובחה ומקורית- מומלץ בחום. אה ועוד דבר: זה בטח כבר קיים איזה מיליון שנה אבל רק לאחרונה נפל לידי הביצוע של להקת "שבע" לשיר טרמינל. איזה יופי!!!!!! שאו ברכה ושבוע טוב על כולנו....

עברת לגור ב"ברבי"....?

מה קורה? נראה לי שאת ממש גרה שם... יום חמישי פורחס.... מה נסגר??
אכן כן מוזיקה איכותית ביותר עושים החבר'ה האלה.... יש להם דיסק טוב מטוב... טוב מאוד. חוצמזה שכן הביצוע של שבע ל"טרמינל" הוא הקלטה מ"ערב כחול עמוק" - שנתיים לעזבנו של מאיר אריאל... ביצוע מרומם ונומן חיים נוספים לשיר... שבאמת נשמע טוב גם כשברי נותן אותו אקוסטי גם עם מוש אבל הכי הכי יושב על מאיר בהופעה עם קאריזמא... עם הפתיחה של הכינור.....
שבוע פאנאן לכ-ו-ל-ם........

אכן כן...

זוהי כתובתי החדשה- בארבי תל אביב... סתם האמת שזה יצא די בפוקס ששתי ההופעות האלה באותו שבוע, אבל לי ממש לא אכפת אפילו לא קצת. גם לא טיפטיפה......... ( ודרך אגב פורחס יום רביעי! אתה לא עוקב!!! ) אה ועוד דבר: הגעתי למסקנה שפשוט אי אפשר להביא ביצוע גרוע לשיר טרמינל. כולם פשוט מקבלים השראה מהמקור.............

בית הבובות- שגעון

קיבלתי את הדיסק שלהם ליומולדת והתמכרתי. הם עושים סוג של.. סלסה?:) מעולה.. יש בהם מן המלנכוליה.

אפשרי, אך..

אני עדיין דבר בגרסתי, בחלק קטן של האלבום אמנם. בנוסף, יש בהם מן הז'אנר האירי.

למעלה