חייבת לשתף ....

חייבת לשתף ....

אני מאד נהנית מרעיון שליטה ופחות ופחות מכאב ועינויים אני נמשכת לפורום בגלל כל החלומות שלי בנוגע לשליטה אך סולדת ממנו בגלל התמונות הקשות וההצעות המגונות שלפעמים עולות פה ... יש לי רגשות מעורבים פה .. יש פה אנשים מקסימים ורגישים ועם זאת גם אחרים סוטים ומצמררים אז אני קרועה ... וישנם רגעים שאני אומרת שלא אחזור וישנם רגעים שאני מתפתה שוב להיכנס לכאן . בטח מה שאכתוב יגרור שרשור נגדי אבל הרגשתי צורך לשתף למרות הכל . מקווה שתבינו ולא תכעסו יותר מידיי . אבודה עמוק בארון

אולי בגלל ש.....

אני באה מבית חרדי וחזרתי בשאלה אז הרבה חדש לי וגורם לי להלם אולי אני עדינה מידיי לכל מה שקורה פה , כניראה זו הסיבה .

ילדה ...

בדסמ הוא תחום רחב. לא כל דבר שמישהו אוהב את חייבת לאהוב מד שני זה שאת לא אוהבת את זה, לא אומר שלא לגיטימי. יש מי שיחסי שליטה עושים לו את זה (D/s) יש מי שזקוק ליחסי סאדו-מאזוכיזם (S/m) בקיצור, הדבר היחיד שלא אהבתי במה שכתבת – זה שיש פה סטיות. הסטיה עבורך היא נורמה עבור אחר. כמו שאנחנו חוזרים ואומרים כאן, כל עוד זה נעשה בהסכמה, אין כאן סטיה, רק העדפה שונה. אנא כמו שאינך רוצה שישפטו אותך- אל נא תשפטי טעמם של אחרים. מותר לך לא לאהוב משהו, ומצד שני, מותר לך לאהוב דברים אחרים. סובלנות כלפי האחר, נדרשת במיוחד ממי שמבקש סובלנות לגבי עצמו. בסדר?

princeOFdream

New member
מזמן לא דיברנו ואני שמח שתפסתי אותך

דוקא עכשיו. בואי נעשה סדר בדברים- ראשית, את בחורה שחזרה בשאלה, העולם החילוני כידוע לך הרבה יותר חסוף לכל מיני דברים שהעולם חרדי מונע מעצמו בכוונה. עכשיו, את עדינה- זה ברור, אבל לא עדינה מדי. למה לא? כי אף אחד לא עדין מדי. אבל את חדשה ורעננה מאד בעסק- זה ברור שיקח למישהי עם נפש עדינה להתרגל, אבל זה לא רק לסטיות שתמצאי פה- זה להרבה דברים קשים שרואים בחיים. אבל זה לא סיפור גדול, כל מיני שטויות וגו'קים שאל אנשים שאת רואה פה, זה הכל על גבי הפורום- זה לא מה שאת עלולה לראות באמת וזה לא מה שעלול לקרוא במציאות אל מול עניך או למישהו שאולי קרוב לך איכשהו ובקיצור זה לא משהו שאת צריכה לקחת ללב. שנית ולעניין הרציני יותר, את נהנית פה? נראה לי שכן. את לומדת דברים חדשים ומעניינים? נראה לי שכן. את מכירה אנשים שנחמד לך לשוחח עמם? נראה לי שכן. את מצליחה לגבש לך קצת את הדעה שלך על עצמך ועל מה מושך אותך? נראה לי שכן. אז מה רע?
את יוצאת רק עם רווח בידיך הענוגות, אז מה הענין? תשארי איתנו ואולי אפילו תביני שגם אנשים רגישים יכולים לסנן לעצמם דברים ושהאינטרנט ברובו הוא רק משחק ובכולו הוא רק וירטואלי :-> מקווה שהייתי לעזר ליל"ט

nerissa

New member
בואי ואשאל משהו

האם ציון של "X" (אקסטרים) על יד הודעה עם תמונה קשה תמנע ממך מלהיכנס אליה או שהסקרנות בכל זאת תגרום לך להציץ? למרות שאין בעיה לציין דבר שכזה, ישנה בעיה ליידע כל חדש שנכנס על מנהג זה או אחר.. לא תוכלי למנוע הצגת תמונות קיצוניות כי זה חלק מ-BDSM . את נמשכת לקטע מסיבותיך את, יש אחרים הנמשכים לחלקים אחרים בהם סאדו קשה. זה חלק מהקטע. אני מבחינתי לא אעלה תמונות אקסטרימיות יותר. למענך
"אסתפק" בתמונות האומנותיות יותר והקלות יותר. מבטיחה

gidionline80

New member
כי עם מה שאת

עם מי שאת. יש באמת נטיה לשייך אוטומטית את הSM (סאדו מזו) לBD (בונדג' דימינשן) לדעתי שלא בצדק זה מרתיע ומאיים זה סקאלה רחבה יש שאוהבות רק זה ורק זה או גם וגם ורק וקצת וכו' מצד נוסף שוה להתנסות לראות מה עושה לך את זה. ומה פתאם שיכעסו את כאן בגלל הטקסט הזה שלך

פומלית סליחה ../images/Emo23.gif

המילה סוטים באמת לא במקום, תכוונתי לכאלו שבכוח כותבים לי מסרים עלוקות כאלו מנסים בכל כוחם , לא למי שאוהב דברים שונים שאני לא רגילה אליהם . ונריסה כמובן שאני בוחרת אם לראות את התמונות ובסוף נרתעם מהן - תרגישי חופשי לשים תמונות כמו שאת אוהבת אני כניראה לא רגילה כי אני מגיעה מעולם שונה משלכם .

אין מה לבקש סליחה

תראי, קצת קשה לי עם המלים "אני באה מעולם אחר משלכם". כל אחד מאיתנו בא מעולם קצת שונה. אנחנו נמצאים פה כי ההעדפות שלנו הן שונות משל אנשים אחרים. זו לא סיבה להגדיר מישהו כסוטה או משהו כזה. רגע, אל תברחי. בחרת בסגנון החיים הזה נכון? את אוהבת ומתגרה מיחסי שליטה נכון? יופי. העובדה הזו לא צריכה לחבב עלייך באופן אוטומטי כל פעילות בתחום. גם אנשים שהם וניליים לחלוטין לא אוהבים את כל התנוחות ולא אוהבים את כל הפעולות שאנשים עושים בסקס ונילי לגמרי – יש נשים לא מוצצות, יש גברים שלא יורדים, יש כאלו שלא יעזו לחשוב על אנאלי, יש כאלו שלא יחלמו אפילו על סקס בשעות היום ויהיה בתנוחה מיסיונרית למהדרין. בקיצור, מה שאני רוצה להגיד, שאם אדם בוחר לעצמו דרך מסוימת, הוא צריך לפתח סובלנות כלפי כל ההולכים בדרך, גם כלפי הזוחלים בה, גם כלפי הרצים, וגם כלפי אלו היושבים על הספסל בצד וצופים על ההולכים בדרך. אני לא כועסת עלייך אני רק רוצה להגיד לך שאת קצת בורחת מעצמך עם התירוץ הזה של"אני באה מעולם אחר" את אינך יודעת איזה חינוך אני קיבלתי, או מהיכן בא כל אחד אחר כאן, ואי חושבת שלטובתך, אם את רוצה להרגיש שייכת, את פשוט צריכה להיכנס לחדר. לא להישאר ליד הדלת ולהגיד "אני מתלבטת אם להיכנס". מותר להתלבט, זה לא פשע. אבל אם כבר החלטת שאת בפנים (והרי אמרת שאת בענייני שליטה וכניעה) אז השאירי את העבר מאחורייך, פתחי עיניים ואוזניים, קחי מה שמתאים לך וותרי על מה שלא מתאים לך. אבל אנא, אם אינך רוצה שישפטו אותך, אנא אל תשפטי אחרים. ושוב, כדי שלא יהיה ספק, אני לא כועסת עלייך רק מסבירה. ואנא אל תימנעי מלשאול כל שאלה. בסדר?

יקירתי החביבה כמה דברים פשוטים

1. גם למכשפות הכי מפחידות קשוחות ומאיימות מציעים הצעות מגונות - איחס גועל נפש:)))) 2. את יכולה לגלוש כאן מבלי לפתוח את מערכת המסרים הפרטית. 3. אם את מתיאשת מתעצבנת או כל דבר אחר שזה יהיה בגללך ולא בגלל אחרים:) נשיקות וד"ש:)

אייבורי

New member
ואולי זה חלק מהקסם

חלק מהיותנו יצורים חברתיים גורם לנו לפגוש את כל הסוגים חלקם אנחנו אוהבים חלקם לא. אין לזה קשר למקורות שלך, אלא לתפיסה שקצה השני של הודעה מעליבה או פוגענית במיוחד יושב איש שאין לו שמץ חשיבות עבורך. אז אבודונת, את תמיד מוזמנת להיות בצל קורותינו, הבית פתוח ומזמין שונים מאיתנו, תסנני כאוות נפשך, מקווה שתמצאי את השקט.

תודה לכולם ../images/Emo140.gif

על התגובות היפות ומעודדות
פומלית
: כתבת כלכך יפה וצדקת בהרבה ! אלמד להתרגל לכל , ולקבל את כולם וכמובן מבלי לשפוט , אני יודעת שאת לא כועסת וחשוב לי לקבל ביקורת בונה ולדעת מה אתם חושבים . שמחה שלא פגעתי באף אחד , כי לא התכונתי . תודה
נריסה תודה על מחשבה יפה , אך לא ארצה שבגללי לא תשימי תמונות כלבבך , לא רוצה שדברים ישתנו בפורום בגללי . את מקסימה !
פרינס אוף דרים : תשובותיי : מאד נהנית פה ! נהנית לקרא הודעות של כמה וכמה מחברי הפורום נהנית מהסיפורים המרתקים שנכתבים פה
ותודה על המילים
גם למכשיפה ולגידי ולאייבורי על העידוד

למעלה