חייבת לשתף

didi10

New member
חייבת לשתף

בשבוע שעבר, ביום ראשון, החלטתי באופן ספונטני לארגן את חדר העבודה שלנו. שגיליתי גם שהוא נמצא בדרום-מזרח! אקיצר, פינית 3 שקים של בלאגנים, הפכתי, הזזתי, זרקתי בלי רחמים (כמעט) ניקיתי ונקרעתי... # כעבור יומיים חברתי למשרד סיפרה לי על משרה נוספת עבורי (חיפשתי ים של זמן משרה נוספת ולא מצאתי אפילו רמז לכזו) ואתחיל שם בקרוב... # בחדר השינה שלי, הכנסתי תמונה (לא ככ' גדולה) שלי ושל בעלי, והנחתי על שידה גבוהה (מתחת לטלויזיה) ובכל פעם שאני נכנסת לחדר ורואה אותה, חיוך גדול מתפשט על פניי... פשוט ממש נעים. הקושי היה למצוא תמונה עכשיוית מזמן טוב, בעיקר כי כמעט אין לנו תמונות יחד כי כל אחד מצלם את השני עם הילד... אבל מצאתי תמונה מטיול משותף של שלושתנו שבננו בן ה 4 צילם אותנו. אה! אתמול החלטתי שאני רוצה לעבור דירה. מרפסת השירות שלנו פצפונת, ואתמול קניתי מייבש כביסה והכל הפך צפוך, חונק, מרגישה שם כמו גמד בין ענקים, אין מקום לשום דבר מתחילות להיערם ערימות- צעקתי שאני עוברת דירה! עכשיו אמא'לה, מה עושים?

DOLPHINREEF

New member
איזה יופי...../images/Emo19.gif כל הכבוד...

לגבי המעבר... חפשי דירה...בהצלחה !

יפה יפה, נהיה טוב

ואת רוצה לעבור...
"מרפסת השירות פצפונת...". דידי, מה עושה מי שאין לו מרפסת שירות? מיבש כביסה לא הופך שום דבר לצפוף וחונק... עשי בדק בית, בדקי מה יש שם שגורם לך להרגיש כך... ערב טוב

didi10

New member
כן כן...

צחקו צחקו אבל זה ממש מבאס, נכון נשמע דבילי, נשמע קפריזיוזי (מודה שאני קצת כזו...) אבל המרפסת כולו (הלכתי למדוד) 1.2 מ' על 1.6 סמ' אחרי הכל נשאר ממנה 80 ס"מ על 80 סמ' כדי לפתוח את דלת הארון צריך להזיז כדי לעשות שם משהו צריך לעמוד בדוחק ממש לא נעים מצרפת תמונה בחלק הפנימי יש ארון ולידו המכונה ועליה המייבש בצד הימני סל כביסה סל הכביסה צמוד לקיר הימני!

didi10

New member
אין מספיק מקום

כשאני רואה שמתחילות להיווצר ערימות (או כמו שבעלי פשוט פתר את זה בהנחת הכל על המייבש) אני מתחילה להילחץ והפניקה קרבה לה... במיוחד אחרי שאני עושה "ניקיון" באזור. לחשוב ששוב יהיו מלא דברים, שלא מוצאים כלום, ערימות, אחכ' אבק (ולא בדיוק מזיזים את הארון והמכונה כדי לנקות שם). זהו, קרדית אבק הבית מלחיצה אותי בחיי אז מה? אם אוציא את הארון בכלל לא יהיה מקום איחסון שם, ואין במקומו מקום אחר, והבית לא ככ' בנוי למקומות איחסון, אין נישות כדי לדחוף ארונות, (בגלל זה גם לא אוהבת את החדר שינה שלי, קטן וצפוף ובלי ארון- חדר ארונות בגודל של המרפסת שירות!)

לגבי הקרדיט, שילחי לי מסר

יש לזה פתרון מאוד טוב.... לגבי מקומות איחסון...זה הפוך... זה לא ש"אין נישות כדי לדחוף ארונות...אם אוציא את הארון בכלל לא יהיה מקום איחסון שם, ואין במקומו מקום אחר..." זה שיש יותר מדי פרטיטים שצריך לאחסן. תראי, אם נניח הגובה שלך הוא מטר וחצי, ואת תאכלי כמו מישהו שגובהו מטר תשעים, ברור שבגדים יהיו "לוחצים"... אז במקום לקנות עוד בגדים כדי להרגיש טוב, אני פשוט מציעה להוריד משקל... כשאין פרופורציות בין הגודל/צורה למקומות האחסון בבית... יש תחושה של עומס וצפיפות.אפשר להקטין את הגודל גם. לא כל ארון חייב לתפוס את כל החלל שיש שם...

didi10

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

אז בעצם את אומרת להקטין את הארון ואת תכולתו?
(כולה יש שם מברשות ומשחות שיניים, סבונים, שמפואים, חומרי ניקוי, סמרטוטים, אבקות ומרככי כביסה, מסירי כתמים, וכדומה...) אני תמיד קונה שיהיה ושלא נתקע בלי
כי חלילה תהיה חסרה אבקת כביסה, מה נעשה? לאן נפנה? אבוי, שוד ושבר
נשמעת קצת פסיכית
אפילו לעצמי

להקטין עד כדי להעלים...

הכל יחסי... כשתרדי בכמויות תוכלי לדעת שאפשר להסתדר עם הרבה הרבה פחות. אנחנו לא גרים בקולחוז שמרוחק מהעיר יומיים נסיעה... כולה אבקת כביסה ומסיר כתמים... יש ברוך השם איפה לקנות אם נתקעים....

didi10

New member
הרגת אותי עם הקולחוז../images/Emo6.gif ענקית!

צחקתי על אבקת הכביסה כמובן, אבל צריך שיהיה ספייר, לא?

didi10

New member
אין מילים בפי, אין מילים../images/Emo4.gif../images/Emo8.gifגמילה

למעלה