חייבת לשתף

חייבת לשתף

הי לכולם
אנחנו עדיין בתחילת הדרך , עוד מחכים לפונדקאית שתבוא.
מקווה שהיא תהיה מדהימה כמו הרבה פונדקאיות שפה.

קשה לי להתמודד שסביבי לכולם יש ילדים שאפילו בהפרשים קטנים ביניהם.
או שהרבה זוגות שהתחתנו אחרינו כבר יש ילדים ולנו אין אפילו אחד או בדרך.
ואנחנו כ"כ חלמנו על 4 ילדים, אבל במצב הנוכחי אם יהיה 3 זה גם יהיה הגשמת חלום. למרות שהבנתי שעם החוק החדש יהיה מותר להביא רק שני ילדים

קשה לי פתאום להתמודד, במיוחד עם העובדה שכולם אומרים לי אל תדאגי יגיע גם לך ההריון (כמובן מי שלא יודע).....

מירבי*

New member

מבינה אותך מאוד.
זוכרת את עצמי במצב הזה לפני שבתי הבכורה נולדה, זוכרת את הקשיים, את העצב, את ההמתנה מורטת העצבים, את המבטים של הסביבה ואת כל ה-"בקרוב אצלך" שכל כך הכאיבו.
ההתמודדות שלי עם המצב היתה על ידי שיתוף, לא יכולתי לשאת את השאלות והעדפתי שידעו שאנחנו מאוד מתאמצים ובכל זאת לא מצליחים, רציתי שירדו ממני וזה עזר.
יכולה להגיד לך שהתקופה הזאת תחלוף ואת תחבקי את התינוק שלך ופתאום כלום כבר לא יהיה חשוב והזכרון של הימים הקשים האלה, יהיה מעומעם ורחוק.
מאחלת לך שבמהרה תגיעי לרגע המאושר הזה וכל הזכרונות הקשים יהיו הרחק מאחור.

תגיע כבר בייבי קטן שלי

טוב לדעת שיש עוד אנשים בעולם שמבינים אותי ומה שאני עוברת,
פשוט נמאס המשפטים של האנשים והחדירה לפרטיות - "נו מה עם ילדים? אתם מנסים?"
"את בודקת ימי ביוץ?"
"אוי תישאלי את .... יש לה כבר כמה ילדים"

אנשים חסרי בושה. אוף כ"כ מחכה כבר להחזיק בייבי קטן ומקסימון משלנו, שיגיע כבר הרגע המיוחל אמן

מזדהה בהרגשה

גם אנחנו ממש בהתחלה וזה ממש מתסכל ברמה שאני כאילו לא מפנימה שבסוף זה יגיע...
שכנה שלי בת 40 בדיוק עכשיו מתחתנת והיא אמרה שהם כבר מנסים להיכנס להריון ואחרי חודש אני שומעת ממנה שהיא בהריון..אז כמובן שמאחלת בהצלחה וכאלה אבל זה עושה צביטה בלב.. שגם אני רוצה שיגיע כבר הזמן שלי..
מחכה לפחות לאחד ואחר כך אלוהים גדול ,ברור שהייתי צעירה לפני 10 שנים דמיינתי את עצמי עם 4 ילדים אבל עם השנים מוכנה להסתפק גם ב 1 ומקווה לתאומים.
הכל נראה שקורא מאוד לאט.. אפילו שיודעים שזה דברים שלוקחים זמן וטלטלות נפשיות רוצה כבר לראות את התוצאה הסופית אצלי בידיים. מאחלת גם לכם שיעבור מהר..

למעלה