מיכלוש האדומה
New member
חייבת לשתף..
וואוו עבר כלכך הרבה בזמן כלכך קצר.
רק לפניי חודש עשיתי ניתוח בהדסה כי גילו שאני חולת אנדו׳ ומצאו ציסטות בשחלות. אחת מהן הייתה בגודל של תפוז.
אז הניתוח היה בשביל להוציא את הציסטות.
אבל לא תיארתי אז להגיע למקום שאני נמצאת בו כיום.
האנדו׳ הציל אותי כי בזכות הניתוח גילו שיש לי גם סרטן מסוג נדיר (רק 85 מקרים בכל העולם!).
ואז כל התמונה השתנתה וכל התוכניות שלי השתנו...
שלחנו חלק מהגוש לבית חולים בארצות הברית שמתמחה בסרטן ואנחנו מחכים לתשובה. התשובה כנראה תהייה בסוף יוני - תחילת יולי.
בנוסף בשבוע הבא אני עושה בדיקת C.T על מנת לאתר גרורות (בתקווה גדולה שלא יהיו כאלה).
היום הלכתי להדסה בשביל לקבל ייעוץ על שימור פוריות לפניי הטיפולים.
ובשבוע הבא ביום שני אני עושה ניתוח (רק עבר חודש מהניתוח הקודם וכבר מגיע אחד נוסף).
הניתוח נועד כדי להוציא שחלה אחת ולשמור עליה בריאה מבלי שתפגע מהטיפולים.
הבעיה שהשחלה נשמרת רק 5 שנים בלבד ואחר כך חלון ההזדמנויות להיכנס להריון נהייה דיי אפסי.
אני החודש הזה יהיה בת 24 אבל כל המחשבות שיש לי במהלך החודש האחרון זה תובנות ותחושות שלא הרגשתי כל חיי.
כלפיי חוץ אני מנסה לשדר אופטימיות אבל בפנים זה קשה. אני מרגישה המון המון בדידות - חברים שלא באים לבקר ומצלצלים פעם ב... , ידיד שהיה איתי בקשר 10 שנים ואמר לי משהו חסר טקט ופגע בי מאוד.
הבן הזוג שלי שאני מספרת לו הכול ודיי נשענת עליו אני מרגישה שהקשר כבר נהייה לא וודאי.
מרגישה תסכול, בא לי שייקרו דברים טובים וזה לא קורה.
בגלל שאני לא יכולה לעבוד וללמוד כרגע אני רוב הזמן בבית, מנסה לעשות דברים אבל אני לגמריי אאוט.
יש לי ימים שקשה לי מאוד לקום בבוקר מן חוסר רצון מוחלט. כאילו אתה מרגיש שעכשיו כל החיים שלך ייראו ככה ומאוד קשה לראות את האור.
אני באמת מקווה שהאור הזה יגיע...
זה בגדול.. הייתי חייבת לפרוק את זה איפשהו.
ראיתי שהצטרפו הרבה בחורות/נשים לפורום אז ברוכות הבאות
אני אומנם לא וותיקה כאן אבל רציתי להגיד לכן; הגעתם לפורום תומך ומחמם!
עבורי זה הבית השני כאן.
ראיתי שאתם מקיימות מפגש אז רציתי לאחל לכולכם שתהנו ותבלו!!!!! ומצפה לשמוע מכן חוויות מהמפגש.
שיהיה לכולכן המון המון המון בריאות!!!!!!
וואוו עבר כלכך הרבה בזמן כלכך קצר.
רק לפניי חודש עשיתי ניתוח בהדסה כי גילו שאני חולת אנדו׳ ומצאו ציסטות בשחלות. אחת מהן הייתה בגודל של תפוז.
אז הניתוח היה בשביל להוציא את הציסטות.
אבל לא תיארתי אז להגיע למקום שאני נמצאת בו כיום.
האנדו׳ הציל אותי כי בזכות הניתוח גילו שיש לי גם סרטן מסוג נדיר (רק 85 מקרים בכל העולם!).
ואז כל התמונה השתנתה וכל התוכניות שלי השתנו...
שלחנו חלק מהגוש לבית חולים בארצות הברית שמתמחה בסרטן ואנחנו מחכים לתשובה. התשובה כנראה תהייה בסוף יוני - תחילת יולי.
בנוסף בשבוע הבא אני עושה בדיקת C.T על מנת לאתר גרורות (בתקווה גדולה שלא יהיו כאלה).
היום הלכתי להדסה בשביל לקבל ייעוץ על שימור פוריות לפניי הטיפולים.
ובשבוע הבא ביום שני אני עושה ניתוח (רק עבר חודש מהניתוח הקודם וכבר מגיע אחד נוסף).
הניתוח נועד כדי להוציא שחלה אחת ולשמור עליה בריאה מבלי שתפגע מהטיפולים.
הבעיה שהשחלה נשמרת רק 5 שנים בלבד ואחר כך חלון ההזדמנויות להיכנס להריון נהייה דיי אפסי.
אני החודש הזה יהיה בת 24 אבל כל המחשבות שיש לי במהלך החודש האחרון זה תובנות ותחושות שלא הרגשתי כל חיי.
כלפיי חוץ אני מנסה לשדר אופטימיות אבל בפנים זה קשה. אני מרגישה המון המון בדידות - חברים שלא באים לבקר ומצלצלים פעם ב... , ידיד שהיה איתי בקשר 10 שנים ואמר לי משהו חסר טקט ופגע בי מאוד.
הבן הזוג שלי שאני מספרת לו הכול ודיי נשענת עליו אני מרגישה שהקשר כבר נהייה לא וודאי.
מרגישה תסכול, בא לי שייקרו דברים טובים וזה לא קורה.
בגלל שאני לא יכולה לעבוד וללמוד כרגע אני רוב הזמן בבית, מנסה לעשות דברים אבל אני לגמריי אאוט.
יש לי ימים שקשה לי מאוד לקום בבוקר מן חוסר רצון מוחלט. כאילו אתה מרגיש שעכשיו כל החיים שלך ייראו ככה ומאוד קשה לראות את האור.
אני באמת מקווה שהאור הזה יגיע...
זה בגדול.. הייתי חייבת לפרוק את זה איפשהו.
ראיתי שהצטרפו הרבה בחורות/נשים לפורום אז ברוכות הבאות
אני אומנם לא וותיקה כאן אבל רציתי להגיד לכן; הגעתם לפורום תומך ומחמם!
עבורי זה הבית השני כאן.
ראיתי שאתם מקיימות מפגש אז רציתי לאחל לכולכם שתהנו ותבלו!!!!! ומצפה לשמוע מכן חוויות מהמפגש.
שיהיה לכולכן המון המון המון בריאות!!!!!!