חייבת לשתף..:) עברתי טסט היום!! אני מאושרת..=]
י יעלושלוש2 New member 5/5/08 #6 ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אזיה כיףףףף נכון היית בטסט עם מישי שקוראים לה נעמה???.. מזל טוב נסיעות זהירות... מאושרת בשבילך..
ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אזיה כיףףףף נכון היית בטסט עם מישי שקוראים לה נעמה???.. מזל טוב נסיעות זהירות... מאושרת בשבילך..
Y yaelush3 New member 5/5/08 #7 איזו חמודה!! ../images/Emo24.gif נכון!! איך את יודעת?! חיחי.. איזה עולם קטן.. תודה רבה!!
י יעלושלוש2 New member 5/5/08 #8 היא בשביעית אצלנו... ובדיוק אתמול הייתי אצל חברה ללמוד לתושבע והיא התקשרה לבכות שהיא נכשלה, וכרגיל, שאלנו מי היתה איתה בטסט והיא אמרה יעל מת"א מאולפנית, והתחבר לי עם זה שאמרת שאת צריכה לגשת... מזל טוב נשמה
היא בשביעית אצלנו... ובדיוק אתמול הייתי אצל חברה ללמוד לתושבע והיא התקשרה לבכות שהיא נכשלה, וכרגיל, שאלנו מי היתה איתה בטסט והיא אמרה יעל מת"א מאולפנית, והתחבר לי עם זה שאמרת שאת צריכה לגשת... מזל טוב נשמה
Y yaelush3 New member 5/5/08 #9 אני לא מאמינה! איזה קטעע.. איזה עולם קטן, אה..? יפה לך על הזכרון והזיהוי..=] אגב, אם את רואה אותה- תמסרי לה ד"ש.. ממש תודה מותק..=]
אני לא מאמינה! איזה קטעע.. איזה עולם קטן, אה..? יפה לך על הזכרון והזיהוי..=] אגב, אם את רואה אותה- תמסרי לה ד"ש.. ממש תודה מותק..=]