חייבת לשתף-studydroid

פגית

New member
חייבת לשתף-studydroid

לסטודנטים, תלמידים וסתם מי שצריך לשנן חומר לעבודתו-אפליקציית כרטיסיות מאוד מאוד נחמדה.. מאפשרת לצרף תמונה, לכתוב בחלק הקדמי של הכרטיסייה והקשה אחד על המסך הופכת אותה על צידה למידע שמאחור. ניתן לתת שם לחבילת הכרטיסיות, לסמן ב"ידוע" והכרטיסייה תעבור לסוף החבילה.. כמו כן יש אתר אינטרנט בו ניתן להכין את הכרטיסיות ואז לסנכרן למכשיר, אני מצאתי אותו לא נוח ואני מכינה אותן ישר במכשיר. בנוסף שימוש בsnap n go נמצא שימושי מאוד ב להעביר תמונה ממצגת למכשיר והופ לכרטיסייה..... ממליצה בחום. יש הרבה אפליקציות דומות, לאחר משחק עם כמה מהן, זו נמצאה לי הכי נוחה.. אם נתקלתם בעוד אפליקציות שימושיות ונחמדות-זה המקום.... יובל

פגית

New member
חינמית מהמרקט כמובן

יש גם בתשלום, בנתיים נראה לי מיותר..

רענן 25

New member
תודה

אני מאמינה גדולה בשיטת השינון הזו. עצם הכנת הכרטיסים היא חזרה בפני עצמה... חוסך הרבה כרטיסיות קרטון ומבטיח הכנה מושלמת למבחן. הורדתי

פגית

New member
שמחה שזה מצא חן בעינייך

אני חסידת כרטיסיות מושבעת. מה שיפה באפליקציה הזו ודומותיה, זה שזה איתנו בכל מקום, לא צריך לזכור לקחת.. שימי לב שדרך אתר גם ניתן להדפיס אותן איךשהו..

nwperson

New member
אנקי דרויד

מבוססת על אנקי - תוכנה שנמצאת גם במחשב, גם באינטרנט וגם בסלולר
תוכנת השינון הכי חכמה שקיימת היום. הכי מומלצת על ידי רוב לומדי השפות. היא עובדת בשיטה חכמה על הזכרון לטווח ארוך. אני נעזרת בה ללימודי יפנית ולפעמים אני מפתיעה את עצמי. מומלץ בחום.

פגית

New member
מגניב

לכשיהיה לי זמן ללמוד שפה-איטלקית
שהיא אינה שפת הביוכימיה, אזכר בזה. נשמע טוב!

voguemaster

New member
את הראשונה שאני שומע

שמשתמשת ב-snap n go... למרות שלכאורה היא אמורה להיות שוס..

voguemaster

New member
אני אתן בה בדיקה

הבנתי שצריך להתקין איזה DAEMON על המחשב כדי שיבצע את העבודה. התקשורת היא ב-WIFI או דרך האינטרנט ?

פגית

New member
wifi

וכן צריך להתקין אותה על המחשס. מחברים אצ המכשיר למחשב ונכנסים לקובץ שלה ומתקינים.. פשוט וקל. היפה הוא, שניתן להתקין על כמה מחשבים.. שים לב שהקובץ-כל קובץ שחשקה נפשך בו-צריך להיות סגור ועדיך לגרור לדסקטוף.. אני מעתיקה קיצור דרך ואז מעיפה לפח.. מדהים!! שינה לי את החיים.

פגית

New member
ועוד משהו-דפדפנים

האופרה- לט מיני-החליטה לשבות וקרסה לפני כמה דק' החלטתי לחפש דפדפן אחר, אחרי שידעתי שהמירין והפיירפוקס לא נוחים לי, והורדתי את הדולפין מיני והוא פשוט נוח ברמות.. אז סדר פסח דפדפנים יוצא לדרך!! אכתוב הודעה בולטת בסדר פסח לאנצ'רים..

למעלה