חייבת לשתף

חייבת לשתף../images/Emo99.gif

הבוקר,כמו בכל בוקר לקחתי את עמית שלי לגן. צעדנו לנו בשביל הכניסה יד ביד ,כרגיל. ניכנסנו מבעד לשער,עמית סגר אותו אחרנו,גם זה כרגיל. ואז,הוא עזב לי את היד,רץ לכיוון דלת הגן,נקש עליה וקרא:"תוק תוק". פתחו לנו את הדלת והוא רץ כמו סופה לתוך ידיה של אחת המטפלות.ממש לא כרגיל. חיבק אותה,נישק אותה,ממש ממש לא כרגיל. התרגשתי.דמעתי. מי שמכיר את עמית של יודע שהוא ממש לא רץ לכולם,מחבק בעיקר את אמא שלו ותינוקות רכים. הילד שלי גדל.
כמה אושר,כמה אהבה,הלב ממש צר מלהכיל אותה. עמית,אמא אוהבת אותך

גם אצלנו היה מוזר הבוקר ../images/Emo2.gif

מי שמכיר את יובל, היא לא הולכת בכלל לאף אחד, אפילו לחלק מהמשפחה היא לא מתקרבת... היא קמה היום הפוכה על רגל שמאלית שמאלית שמאלית לגמרי, בכתה מלא בבוקר. בדרך לגן היא נרגעה קצת, אני חונה בחוץ והיא אומרת לי "גן" עם חיוך. אנחנו נכנסים והיא מתחילה לרוץ ולקפוץ ולדבר עם ילדה אחרת. הייתי בשוק טוטאלי.... ביקשתי נשיקה והיא אפילו לא התייחסה אליי. לעומת זאת לגנן היא נתנה נשיקה
אני ממש מאושרת שהיא מתחילה למצוא את מקומה....

אילתית 2

New member
איזה כיף איזה אושר ../images/Emo99.gif

פשוט נפלא...ומפחיד...כמה מהר הם גדלים לנו.... והכי כיף זה שהוא בגן אהוב וטוב לו והוא מאושר

Nuli77

New member
שיו, גם אצלנו אתמול התחיל ככה בגן!

גיא רץ לו בשמחה לעבר הגננת וחיבק אותה, כזה מותק! איזה כייף זה... למרות שהיום, כשהוא ירד לי מהידיים וישר התחיל לשחק ולקשקש, וראיתי שהוא ממש שמח וכייף לו ואפילו לא הפנה אליי את הראש כשאמרתי לו להתראות ונתתי לו נשיקה, אז היה לי קצת קצת מוזר כזה... מילא (בנימה פולנית שכזו), אני הכי שמחה שכייף לו להתחיל את היום שם והוא שמח ומאושר!

gallish

New member
איזה מתוק ../images/Emo99.gif מרגש כל כך...

ולא יאומן כמה הם גדולים כבר...

למעלה