חייבת לשתף!

yulink

New member
חייבת לשתף! ../images/Emo140.gif

הבת המתוקה שלי, האלופה הזאת, נמצאת בגמילה מטיטולים כבר 3 חודשים, עם פיספוסים פה ושם לפי מצב הרוח עד אתמול ישנה עם טיטול בגן בצהריים וגם בלילה אתמול היא ביקשה ללכת לישון עם ה"חתחתונים" שלה, מיד אירגנו איזו שעוונית ועוד איזה כיסוי מאולתר למיטה והשכבתי אותה לישון אחרי שהזכרתי לה יותר מידי פעמים (כרגיל) שאם יש לה פיפי שתיקרא לי ונלך ביחד בלילה הלכתי לבדוק אותה כמה פעמים, בבוקר התעוררה ב- 6 וחצי לקחתי אותה לקול מחאותיה לעשות פיפי וזהו זה! איזה כיף! אני כל כך גאה בה. שיהיה שבת שלום וסופ"ש מקסים לכולן

תאירעות

New member
../images/Emo106.gifכל הכבוד למתוקה!

גם אני רוצה לנסות להוריד לתאיר טיטול בלילה....(היא גמולה ביום כבר חצי שנה) תגידי,כשהיא קמה בבוקר הטיטול שלה מלא?

yulink

New member
תודה נשמות

כן, הטיטול שלה היה מלא בפיפי אבל זה בעיקר מהפיפי של הבוקר בכל מקרה לא התכוונתי להתחיל עד שהיא בעצמה לא תבקש, רק אמרתי לה מידי פעם שכשהיא תחליט שהיא רוצה לישון עם תחתונים, אז רק שתבקש אגב - גם היום בגן בצהריים הטיטול שלה היה יבש. תודה לכולכן!

תאירעות

New member
עוד שאלה ברשותך...../images/Emo140.gif

היום גילית בצהריים שתאיר הורידה לבד את הטיטול(מצאתי אותה עם טוסיק מתוק וחשוף...
), היא עדיין ישנה ככה שאין לי מושג מה יהיו התוצאות... בכל מקרה אני מתלבטת אםלהוריד לה בצהריים במקביל ללילה או להתחיל רק בצהריים שזאת כאמור שינה קצרה יחסית. יש לך רעיון?

למעלה