חייבת לשתף

efratushb

New member
חייבת לשתף../images/Emo121.gif

אתמול הייתה לי חוויה מוזרה... מפחידה ומבהילה... ישבתי במחשב ואני מרגישה מישהו עומד מאחורי וכמובן שאני מסתכלת ואין אף אחד. ככה זה המשיך מידי פעם, הרגשתי וכשהסתובבתי כמובן שוב לא ראיתי כלום. באיזה שהוא שלב הרגשתי את זה קרוב מאוד, ממש מישהו נשף לתוך האוזן שלי... רצתי בבהלה לחדר שבו היה בעלי והערתי אותו בהסטריה ותוך כדי כך... אני "רואה" את אמא שלי מרחפת באוויר עם חצי גוף עליון והחלק התחתון הולך ונהיה צר עד שנהיה זנב קטן כזה (בדיוק כמו הדמות הזאת
), והיא צוחקת לה, כאילו צוחקת עליי, מה פתאום אני כל כך נבהלתי. והיא לא הלכה משם כמה דקות. ממש הסתכלה וצחקה... גם לא כששפשפתי את העיניים נבהלתי נורא. הרגשתי שאני מאבדת את השפיות שלי.... אלוהים... אני לא יכולה לתאר לכן כמה נבהלתי. ואם אתן חושבות שאני השתגעתי, פשוט תגידו אני חייבת הסבר למה שקרה... הצילו... מה קרה לי???

קינגית7

New member
../images/Emo24.gif

לא נראה לי שהשתגעת. כשמקימים דברים לחיים בצורה אחת, הם באים גם בצורות אחרות.

הי אפרתוששששש...

עברתי גם חוויה שמזכירה לי את החוויה שעברת... כשהייתי בערך בת 16 (זה היה לפני שאמא נפטרה ככה שזה לא קשור אליה...) היו לי מקרים שהייתי נרדמת כאילו למין שינה עמוקה עמוקה כזאת שאת מרגישה כאילו שאת מתנתקת מהגוף. מצד אחד ידעתי שאני בהכרה מלאה (פעם אחת זה קרה לי כשנרדמתי וחבר שלי היה לידי ואפילו שמעתי את הטלויזיה ברקע וידעתי שהראש שלי עליו עד כדי כך הייתי מודעת לסביבה) ופתאום הרגשתי מישהו ליד האוזן שלי והוא לחש לי במין קול מפחיד כזה משהו, אני לא זוכרת מה הוא לחש, אני רק זוכרת שזה ממש ממש הפחיד אותי וכל הזמן אמרתי לעצמי שאני חייבת להתעורר, כאילו שהגוף שלי ישן והנפש היתה ערה. איך שהוא הצלחתי להזיז את הרגל וככה התעוררתי, שאלתי את חבר שלי אם הוא אמר משהו, והוא אמר שלא ... זה קרה לי שוב כמה פעמים אח"כ ומאז כל פעם כשאני מרגישה שאני עומדת להרדם בצורה כזאת אני ישר מעירה את עצמי... ד"א התעניינתי בנושא מאוד, ומצאתי ספר הקשור לקבלה (אני דתיה) שתיאר בדיוק את המקרה הזה ואמר שאלה רוחות רעות... מפחיד.... לדעתי אצל אמא שלך המצב היה דומה אבל שונה, זאת גם דרך של תקשורת של רוחה של אמא שלך רק לטובה... לדעתי את כ"כ רצית לראות אותה (אולי בתת מודע, אולי במודע) והיא פשוט ידעה את זה ובאה... אין ספק, זה מפחיד אבל מדהים... כמה נעים לראות את אמא...

לקשמי

New member
זאת תופעה ידועה

מה שאת מתארת הוא מצב של "שיתוק שינה". בזמן שינה הגוף באופן טבעי משותק ולא יכול לזוז, כדי להגן עלייך שלא תעשי דברים תוך כדי חלום. ההבדל הוא שבמקרה הזה פשוט היית מודעת לזה. הדמות שראית היא תופעה של התחלה של כניסה לחלום. יש שמכנים את זה "אפקט המכשפה". כל הדברים האלה קורים באופן טבעי כשאנו נכנסים לחלום בזמן השינה, אבל ברוב המקרים אנחנו לא מודעים אליהם. במקרה הזה פשוט היה לך איזשהו חלק במוח שבכל זאת נשאר ער ומודע ולכן חווית זאת.

אשבל1

New member
במחשבה שניה, כנראה היית מאוד עייפה

זה היה מאוחר, נכון?

אפרתוש יקרה שלי...

לא כ"כ ידעתי מה לומר כשסיפרת לי, התחושה נעה בין רצון לצחוק (לא עלייך....משהו שעובר בגנים...את יודעת) ורצון עז לחבק אותך... כך או כך, התחברתי והבנתי את הבהלה שלך,המורא,הפחד הגדול,באיזשהו אופן מן חוסר שליטה, אך יחד עם זאת,אומר לך,חרף הבהלה האמיתית-זכית !!! היתה לך זכות גדולה. ואני אומרת לך-אמא,לעולם לא תיפגע בך!!! (הרי היא השאירה אותי כאן, לא...? ) חוצמזה ממי שלי, את יודעת מה אני חושבת....עסי זאת,תקלי עלייך ועל נשמתה. אונהת מאד מאד מאד. אני.

מאמי שלי אני בהלם....

איזה פחד..לא יודעת מה להגיד לך...אני לא ראיתי את אימי אבל הרגשתי בה כמה פעמים אחת מהפעמים הייתה שאחותי ילדה כמה חודשים לפני השנה של אימי..בחדר לידה הרגשתי אותה..שיצאתי מבית החולים והגעתי הביתה התחלתי לבכות כמו מטורפת...והתחלתי לדבר עם תמונות...כמו כן לפני כמה שבועות שמרתי על אחינית שלי הקטנה בת 8 חודשים והיא נרדמה אז שמתי אותה על המיטה באמצע..וישבתי לדבר עם אבא שלי אחרי עשרים דקות הסתכלתי לכיוון הילדה..ופתאום ראיתי משהו מונח על הרצפה לא התעמקתי ואז קלטתי שזו הילדה...רצתי אליה והיא לא בכתה אלא רק התעוררה...לא היה בום של נפילה הייתי בהלם וגם אבא שלי ואמרתי לו אבא לא יאומן...כאילו מישהו החזיק את הילדה והניח אותה...ושנינו הסתכלנו אחד על השני וחשבנו על אותו הדבר...הלם במשך תקופה אבל אני מאמינה שהאימהות שלנו איתנו בכל רגע נתון לפעמים אנחנו מרגישות ולפעמים לא אבל תמיד היא פה...מאמי שלי אני כל כך אוהבת אותך ומחבקת חזק...תהני מזה שראית את אמא שלך....תרגישי אותה...זה עושה טוב...לי לפחות...

אפרתו'ששששש

אני עדיין מחכה...(-: זהו. הייתי אתמול ...שאלתי על מה שקרה לך... רוצה לומר שהיתה התלהבות. את לא היחידה שרואה/ראית כזה דבר, ובאמת כנראה שנפלה בחלקך הזכות המיוחדת הזו. לחשוש? אין לך ממה. ניסיתי לספר לך זאת אתמול...אך כנראה שמרוב שדיברת בטלפון... הקו נגמר לך (((-: אוהבת. ר.

דודה את רצינית?

עד עכשיו ...את עדיין מחכה??????? טוב אפרתוש אני יודעת שזה הפחיד אותך,טיבעי ביותר זה אמור להפחיד ...אבל עם כל הפחד הריגעי שהיה לך, זאת עדיין זכות גדולה לראות את אמא...תהני מזה.

למעלה