חייבת לשתף מישהו

חייבת לשתף מישהו

ואתם נראים נחמדים. יכול להיות שאני בהריון, החלטנו לא לעשות בדיקה עד שיהיה איחור. אחרי היום זה כבר יחשב איחור ואני כל כך מתרגשת וכל כך מפחדת. לפני שבועיים כל כך לא רציתי את זה כל כך פחדתי, כל כך הייתי בטוחה שזה לא טוב עכשיו. ועכשיו? עכשיו אני רק כל כך מפחדת, לא רוצה לקבל. רוצה לגלות שיש לי עוברון בבטן.

polegra

New member
ממממ...

יש סיכוי שאת בהריון? מה זה אומר בעצם את אומרת שלפני שבועיים לא רצית את זה... הביוץ מתרחש שבועיים לאחר קבלת הוסת... אם לא רצית את הילד אז למה לנסות ולהכנס להריון? ברור שכשיש איחור יש את התקווה הזו שואלי בכל זאת את בהריון... גם אם נזהרתם גם עם גלולות זו מחשבה שמאוד קורצת אבל לא לשכוח שלגדל ילד זו אחריות לכל החיים אחריות כלכלית וריגשית כאחד אם לא רצית את הילד עוד לפני שנכנסת להריון ונגיד שנכנסת... אז למה לעולל דבר כזה לעצמך ולילד כאחד? זה לא משהו שניתן להחזיר את צריכה לשבת טוב טוב עם עצמך ולהחליט מה את רוצה לפני שאת עושה את הבידקה בכלל אגב...איחור אינו דווקא הריון גם בדיקה בייתית אינה אמינה ממש בימים הראשונים לאיחור לפעמים מחזור מאחר מלחץ לפי הכרטיס את בת 23 גם בן הזוג רוצה בילד? את צריכה לחשוב על הרבה דברים אם את בהריון מקווה עבורך שלא תתחרטי על זה ילדים זו ברכה ושמחה אבל זו דרך ארוכה עם הרבה שינויים מהותיים בחיים החל מהכניסה להריון אסור לעשן יש צורך לשים לב למלחים סוכרים חומרים משמרים אפילו משקאות תוססים שלא נדבר על סיגריות ואלכוהול שוב....מה שלא יהיה שתהיי שלמה שמחה ומאושרת טלי

וואו. איזו תגובה תוקפנית

אז בואי אני אספר לך משהו:. יש אנשים נשואים שמחליטים שכרגע זה לא זמן מתאים לילד, מכל מיני סיבות אולי כי הם רוצים קודם לגמור את התואר, אולי כי הם מעדיפים לבסס את הקשר הזוגי שלהם, אולי כי הם רוצים קודם להתבסס מבחינה כלכלית. המון המון סיבות שונות, אבל מה לעשות ואמצעי מניעה הם לא 100% ולפעמים גם קורה ששוכחים גלולה. קורה. ואז התגובה הראשונית היא "שיט, מה אני צריכה את זה עכשיו" והם ממש לא שמחים, וככל שהזמן עובר הם חושבים על זה יותר, על זה שבעצם אנחנו לא יכולים לתכנן כל דבר בחיים. ועל זה שאם זה קורה אז כנראה שזה לטובה. והם גם מתחילים להקשר לעוברון שאולי יש בבטן, ולדמיין תינוק שהוא שלהם ואוהב אותם, והם יודעים שילד זו אחריות לכל החיים, אבל האחריות הזו הייתה מגיעה גם ככה, אם זה עכשיו ואם זה בעוד שנה או שנתיים. ואז בוקר אחד הם עושים בדיקת הריון והבדיקה שלילית ולמרות שמצד אחד זו הקלה מצד שני הם רק רוצים להכנס מתחת לשמיכה ולבכות. אל תדאגי, אני לא אעולל שום דבר לאף אחד, יש רק פס אחד.

דפנהאי

New member
אני כמעט לא מגיבה בפורום אבל בשבילך

אני עצובה בשבילך, זה עצוב מאד לקבל פס אחד כשרוצים שניים. מה אני יכולה להגיד לך? שתמשיכו לנסות. אם את כבר בענין של בעצם כן אני רוצה ילד, ובן הזוג שלך גם כן איתך בענין, תפסיקו עם אמצעי המניעה ותמשיכו לנסות, ובסוף תחבקו תינוק קטן. אם בכל זאת החלטתם לא ללכת עם הרעיון של תינוק בקרוב - תמשיכו עם אמצעי המניעה. בכל מקרה מגיע לך חיבוק גדול בגלל האכזבה, בגלל הציפיה שהתנפצה, ובשביל לעודד אותך. מכירה מצויין את ההרגשה המאכזבת הזו.

יאני1

New member
אהלן,

אני בטוחה שתקבלו את ההחלטה הנכונה. כל מה שיקרה צריך לקרות. תעשי מה שנכון לך, מה שיעצים אותך. את יודעת מה נכון, את רק חושבת את לא יודעת זה בסדר לפחד, ולתהות. זה בסדר לא לרצות, זה לא אומר שאת לא אוהבת :) המון אהבה, מעיין

למעלה