חייבת לשתף מישהו........

nuni35

New member
חייבת לשתף מישהו........

החלטתי להתעייץ איתכם או שפשוט בא לי לשתף מישהו ואין לי כל כך את מי.... אז ככה אני בחורה נשואה עם ילדים. אנחנו נשואים כבר בערך 6 שנים. לפני חודשיים בערך באו חברים של ההורים שלי לבקר אותם מחו"ל וגם אנחנו היינו שם... הבעל הוא איש מבוגר (יותר מאבא שלי).. הוא היה כל כך בן אדם טוב (כלומר הוא עדיין
) וכל כך נחמד אלי....... מה שקרה לי שאני מרגישה שהתאהבתי בו ואני כל הזמן חושבת אליו, כמובן שלא יקרה משהו, כי קודם כל אני לא רוצה (בחיים לא ירצה לבגוד בבעלי) וגם כי הוא נשוי, גם כי הם חברים של ההורים שלי... ועוד אם זה לא מספיק הם גם גרים בחו"ל, אז גם אם הייתי רוצה.... אבל מה אני עושה עם המחשבות האלה... אני כל הזמן חושבת אליו ולא מפסיקה... אוף.....

sharpantie

New member
תפני לפורום ייעוץ פסיכולוגי.

האם זה קורה לך הרבה שאת ככה פתאם מתאהבת בבן אדם שאת לא מכירה?

nuni35

New member
שאלתי גם שם תודה. לגבי התאהבות בבני אדם

קודם כל אני כן מכרה אותו, היא הם חברים של ההורים שלי, אז ראיתי אותם כבר לא פעם אחד. אבל אף פעם לא חשבתי על האיש הזה כגבר, ראיתי בו מישהו מבוגר, זה פעם ראשונה שראיתי בו מישהו שאפשר להיתאהב בו... האם זה קורה לי הרבה, לא, אבל זה קרה לי כבר פעם אחד לפני שנה- שנתיים, אבל זה לא היה בצורה כזאת, כמו עכשיו , כל כך חזקה..........

טבעי לגמרי

זה לגמרי הגיוני שבמהלך חייך יזדמנו לך מספר גברים בהם תתאהבי, או אשר תתרגשי מנוכחותם. זה לא אומר שאת תבגדי, זה לא אומר שאת לא בסדר, זה אומר שאת אנושית ונורמלית. זה הרי לא הגיוני שכל חיינו נהיה מאוהבים באותה תדירות ותשוקה עבור בני זוגנו. לכן, אל תלקי את עצמך. תקבלי את זה ודווקא בגלל שהוא גר בחו"ל מקלה על הפנטזיה אודותיו להשאר בגדר פנטזיה. זה כל כך טבעי ומובן. חיבוק

למעלה