חייבת לשתף במשהו ...

חייבת לשתף במשהו ...

אתמול הייתי בערב שכולו מזרחית , מי שמכיר אותי ייודע שזה אצלי בדם . בקיצור הייתה שם קרן לוי (מכירים? תשובה לאהבה) והיא שרה את סיפור מכור , בחיים לא ראיתי ביצוע כ"כ מגעיל לשיר היפה הזה ... אם אתם זוכרים גם נורא התבעסתי שצביקה פיק שר עם מאיה את הלב ... שירים של מאיה רק מאיה צריכה לשיר , אנשים פשוט הורסים לה את השירים . שבת שלום לכם חמודים ...

לאו דווקא ......

תיראה את נינט למשל .. שחידשה את ים של דמעות וממקיץ לחלום .. זה יצא יותר טוב מהמקור..

BravE NeW BoY

New member
כן, אבל

אלו שירים ישנים כאלה... לא שירים של התקופה... וחוץ מזה, כל מה שנינט תחדש יהיה מדהים
, יש לה את זה....
יכול להיות מעניין לשמוע את נינה שרה סיפור מכור

זהו .. חשבתי על זה היום ..

והגעתי למסקנה שאם נינט תשיר סיפור מכור זה יצא מזה רע .. כי לא ניראה לי שהתצליח להגיע לטונים של מאיה ואם היא תגיע אז זה ישמע יותר כמו צעקות .. (למרות שאני חולה על זהה ) ומסכים איתך בקשר לשירים הישנים .. כי שמאיה שרה את עד מתיי אלוהיי זה יצא מדהיםםםםםם ושהיא שרה את שיר הפרחה זה לא יצא משו וגם ניראה לי שהיא יותר מדי ניסתה להרשים בקול שלה ולא התחברה כל כך למילים (במיוחד בהתחלה ..) אז יש משהו במה שאתה אומר ...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo8.gif

שיר הפרחה עוד היה אחלה, אבל "התמונות שבאלבום"...
מאיה צריכה לשיר נוסטלגיות
ובקשר לנינה, עד שלא נשמע לא נדע..
אבל..
שווה לחלום על זה.. חחח

niso23

New member
בדיוק מה שאני אומר על שירים של זוהר

למרות שיש זמרים שמבצעים שירים של זוהר בצורה טובה עדיין זו לא אותה רמה בכלל. שלא לדבר על הביצועים הגרועים. עם שליחת עקיצה לנינט טייב (שו?)

אני לא חושב ככה ..

אולי אתה חושב ככה כי הוא מת וצריך לתת לו כבוד אבל בדוגרי אם משווים בינהם היא ביצעה את זה יותר מרגש ויפה ... אבל זאת רק דעתי .. אם אתה חושב שהוא יותר טוב אז סבבה ..

niso23

New member
יותר מרגש מזוהר?

"אני לא מסכים עם דעתך (לחלוטין) אבל אגן עד מוות על זכותך להשמיע אותה"

גם ניראה לי שמאיה שרה יותר יפה

מזוהר את - "עד מתיי אלוהיי" . אבל אני לא כל כך זוכר כי ממזמן לא שמעתי אותו שר את זה ..

niso23

New member
את הביצוע הזה עוד לא שמעתי

אני בטוח שהוא לא רע אבל עדיין לא ברמת המקור (לדעתי) יש דרך להשיג את הביצוע שלה לשיר הזה?

למעלה