חייבת לשתף אתכן..

חייבת לשתף אתכן..

הייתי באירוע היום אחות של חבר שלי ניריאת כ"כ רזה בצורה מאוד מאוד חטובה אחרי 3 לידות . יש לה תינוק שנולד לפני חודשיים כל האירוע כולם היו שקועים בה אם מחמאות מפה ועד אינסוף ורק אני עוד לפני לידה ניראת פשוט בטטה אמיתית אני כ"כ רוצה להראות כמוהה כ"כ.. אבל אם לפני לידה אני ניראת ככה אז מה אחרי?

יעל י

New member
זה לא נכון להשוות...

היא זו היא ואת זו את ולכל אחד יש מבנה גוף אחר,גנטיקה שונה ואורח חיים שונה. אני מבינה למה את מתכוונת רגשית ,בלב אבל השכל אומר שזה לא נכון.

את יודעת מה אני שמתי לב?

נכון תמיד יש את האמהות החתיכות האלו שהן ממש פצצות, גוף רזה וחטוב, בטן שטוחה וכו' ויש להן לפחות שני ילדים? איכשהו שמתי לב שהן בד"כ כל כך עסוקות במראה החיצוני שלהן ואת רואה שהענקת חום לילדים אצלן הוא רק בדיעבד. אני לא מדבר על כאלו שאת רואה שהן בטבעי כך אלא אפשר להבחין מי לא בטבעי כך, בד"כ תראי שהן נהולכות מלא למכון כושר, יש להן בייביסטר צמודה, כל היום קונות בגדים ואיפור ובד"כ גם עושות בטוקס/הגדלת-הקטנת חזה/מתיחות פה ושם/ניתוח אף לא יודעת זה מה שאני שמתי לב ואל תקפצו עלי שאני מכלילה, אני מספרת רק ממה שאני ראיתי. אני לא מכירה אותך אבל לדעתי את לא כזאת.... ואני בכלל לא הייתי רוצה להיות במקומן.

למעלה