חייבת לשתף אתכם...

חייבת לשתף אתכם...

חברה שלי עובדת בתחנת דלק, היום מישהו תידלק אצלה, והיא ראתה אצלו באותו דיסק של עמיר, היא שאלה אותו אם הוא אוהב את השירים של עמיר, ובעקבות אותה שאלה הם דיברו קרוב לשעה.... הוא אמר לה שמגיל צעיר הוא אוהב אותו והיה כמעט בכל ההופעות שלו, ואפילו יש לו הופעה שצילם את כולה במצלמת וידאו... (ההופעה שהיתה לא מזמן בנתניה) הוא כבר אבא ל 4 ילדים אבל הוא פשוט מטורף על עמיר... היא שאלה אותו אם הוא נכנס לפורום לפעמים והוא אמר לה שהיה כמה פעמים אבל "הם מדברים יותר מדי שטויות, אז הוא כבר לא נכנס...) נראה לי שקוראים לו אופיר... מה שאני רוצה להגיד לך תשתדלו לא לדבר שטויות... שיהיה לכם אחלה ערב והרבה אהבה

sHAi CoheN 2

New member
../images/Emo45.gif

אני בקרושי כותב פה...אני יחותר קורא... אבל את צודקת בכל מילה

Nahoum

New member
זה עופר שלנו...

ודיברתי איתו. הוא בקרוב יצטרף אלינו!!

ezraz

New member
שי הנכבד

חבל שאתה בקושי כותב פה, אבל אם אתה בכל זאת אומר שאתה כן קורא מה שנכתב כאן, כנראה שיש משהו מעניין בכל זאת ב"שטויות" האלה שאתה מקפיד לקרוא. באם תעלה רעיונות מעניינים לדיונים בפורום נשמח לשוחח עמך בכל נושא. כנ"ל לגבי כל הקוראים שאינם לוקחים חלק פעיל בפורום.

הייתי אומרת שמיצינו את שיחת

"השטויות". לא בא לי להיכנס לזה שוב, אבל כנראה שצריך לומר שוב, אנחנו מזמינים את כולם להיות חלק מהפורום, כל אחד יעשה את הבחירה שלו אם הוא רוצה להיות כאן או לא. מבחינתינו כמה שיותר יותר טוב. כל אחד וההחלטות שלו.

למעלה